Eclectic - Move On Ft. Raena (Original Mix)

Ik begin er niet zo gauw over maar er was ooit een draadje, nou zeg maar draad, op dit forum waar dit soort nummers ook regelmatig voorbij kwamen :D
 
Deze hadden we ook al eerder voorbij horen komen. Dit is wel de beste versie die ik gehoord heb. Het is ook niet mijn muziek, maar wel heel goed gemaakt. Mix is ook erg goed.
 
Regi krijgt heel het sportpaleis op zijn kop met zulke nummers/ Voor mij persoonlijk was ie een tikkeltje te lang, maar je hebt er goed je werk aan gehad, me dunkt. Succes!
 
Milk inc kan ik wel smaken en dit ook. Helaas mis ik wel een vocal die echt blijft hangen. De synths dragen het na de drop en dat nodigt nu eenmaal wat minder uit om met mee te zingen.
 
Weinig op aan te merken, als het op de radio komt zet ik de muziek wat harder in de auto, gaat erin als koek. Erg conventioneel en dat is een compliment om het commerciële verhaaltje kleur te geven.
 
Kazig en cliche wordt gezegd en dat is ook zo maar in dit genre gewoon een goede track.
De zang vind ik ook wel lekker, dit gaat vrij makkelijk m'n oren in al zou ik niet uren luisteren naar deze muziek.
 
Iemand leerde mij ooit dat wanneer een track zo makkelijk in het oor ligt, dat je hem de eerste keer al kan voorspellen, dan is het goed! :D
 
Mooi nummer, helemaal af.:okdan:

Ik weet niet van, of het cheesie of gelakt of te vaak qua stijl voorkomt.
Het klink in mijn oren goed hoor. (alles klopt)

Het is dance/house/trance en die kwam massaal op de markt in de jaren 90.
Er werd toen zoveel dance geproduceerd dat het vrij moeilijk was om te vergelijken.
 
De productie is echt heel lekker, mijn oren vinden dit wel fijn. Als 90s retropop je doel was, is ie gewoon erg geslaagd. Het had allemaal wel wat gedurfder gemogen, misschien net even wat minder de bekende geluiden. Maar je bent hier echt goed in. :-)
 
Dik in orde. Ik heb me niet gestoord en had dit begin 2000’s zeker gekocht om op de feestjes te draaien. Zou ik t voor mezelf spelen, dat dan weer niet. Klasse dus… collega liep hier net voorbij en zei “commerciële shit op de radio” en “lijkt wel de regi” dus opzet helemaal geslaagd!
 
Zou het kunnen dat de vocals een beetje hoog missen? Het komt bij mij over of er geen frequenties boven de 8 à 10 kHz in voorkomen.

Voor het overige zit het wel goed in mekaar. Misschien wordt dit door sommigen als cheesy ervaren maar ik vind het zelf toch wel lekker wegluisteren, ook al is het totaal mijn stijl niet. Op Radio2 hoor je tal van deze producties dus toch wel knap gedaan.

:doei:
 
Ja, je merkt hier wel dat er verschillende smaken op synthforum rondgaan. Heel veel mensen zijn lyrisch over abstracte soundscapes, ik snap die tracks niet en vind er eigenlijk geen zak aan. Best fijn om een wat meer mainstream track tegen te komen weer eens. Ik vind de akkoorden in de hook een beetje hard en vlak erin komen ineens, voor de rest weinig op aan te merken.
 
Back
Top