Hulp gevraagd: MPC 2500 originele CF card

equate

Ouwe rot
Lid sinds
12 januari 2002
Berichten
959
Locatie
Venlo
Bij het updaten van mijn Akai MPC 2500 van origineel Akai OS naar JJOS is er iets mis gegaan: resultaat een MPC die niet meer opstart; blanco scherm en verder niks.

Heb al van alles geprobeerd, o.a. wat hier over te lezen is op het welbekende MPC forum: https://www.mpc-forums.com/viewtopic.php?f=25&t=141201

RAM er uit gehaald en ik probeer nu op te starten vanuit een Kingston 1Gb kaart met enkel nog het originele Akai OS er op. Dat werkt ook niet.

Hier en daar is te lezen dat dit ook enkel zou werken door gebruik te maken van de origineel meegeleverde CF kaart (een 128Mb kaart volgens mij).

Heeft iemand zo'n originele kaart liggen die ik zou mogen lenen of eventueel overkopen?
 
Ik heb een 128 128 Mb compacte flitskaart van Transcend die met mijn tweedehands gekochte MPC 2500 werd geleverd. Ik neem aan dat die origineel is. Ik vraag me af of het verhaal klopt maar je mag je MPC meenemen en het bij me proberen. Ik verkoop de kaart dus niet en stuur hem niet op. PM alsjeblieft om het te regelen.
 
Misschien kun je hier iets mee https://www.mpc-tutor.com/mpc-operating-systems/

ga nog ff kijken via google of iets kan vinden. Zou ff kijken welke os op je kaart staat en anders ff een nog oudere os op die kaart zetten. CF kaart is cf kaart zou je toch zeggen.

file:///C:/Users/Marc/AppData/Local/Temp/jjos1.xxmanual_v1.0.pdf


JJOS has a different contrast control, have you tried STOP and data wheel (I think Akai OS is Shift and data wheel).
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top