• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Steinberg UR22 & M audio M track eight

Mastruuh

Ingeburgerd
Lid sinds
5 juni 2016
Berichten
27
Steinberg UR 22: 98,- euro

Algemeen

Met de Steinberg UR22mkII audio interface brengt u een hoogwaardig stukje techniek in uw muziekstudio. En daarbuiten overigens; steeds meer producers werken mobiel met een laptop, en ook daarvoor is deze interface erg interessant. Allereerst de keiharde cijfers: 24 bit, 192 kHz. Dat geeft u simpelweg een interface van topkwaliteit, met name omdat er D-PRE voorsterkers van Yamaha inzitten en omdat de behuizing zeer solide is. Latency is er niet, de workflow met uw muziekproject is daardoor erg comfortabel.

Eigenschappen van de Steinberg UR22mkII

De naamgever is weliswaar Steinberg, deze interface werkt met alle grote namen in de wereld van muzieksoftware. Het enige wat u nodig heeft is ondersteuning van ASIO, Core Audio of WDM. Ook kunt u dit product gebruiken met uw iPad, en met het groeiende aantal muzikale iOS-apps bent u dus goed voorbereid op de toekomst. MIDI is aanwezig in de vorm van een input en een output. En alhoewel USB-MIDI steeds vaker de norm blijkt is het toch érg handig dat de klassieke DIN-MIDI hier ondersteund wordt.



M audio M track eight: 230,- euro

Algemeen

De M-audio M-Track Eight is een 8 in / 8 uit USB audio interface in een robuuste 19 inch behuizing. De acht XLR / Jack Combo-ingangen zijn geschikt voor zowel microfoon- als lijnsignalen. Uw bas of gitaar is rechtstreeks aan te sluiten op de twee frontingangen, dankzij de Hi-Z schakelaar aan de voorzijde. De voorversterkers van de M-track Eight zijn van een uitzonderlijk goede kwaliteit, waardoor u wonderschone opnames zult maken. De geluidskaart werkt zowel op Mac als PC en heeft een maximale opnameresolutie van 24-bit / 96 kHz.

Direct monitoring

Het niveau van de binnenkomende signalen kunt u nauwkeurig in de gaten houden dankzij de ingebouwde meterbrug. Daarnaast is het signaal zonder 'latency' te monitoren op uw hoofdtelefoon. Ideaal tijdens het inzingen of inspelen van een track. Via de monitormix draaiknop bepaalt u precies de balans tussen de binnenkomende signalen en het signaal van uw DAW. Via de ingebouwde control room regelt u het volume van uw monitoren, kunt u mono afluisteren en beschikt u over een DIM-functie. De twee hoofdtelefoonaansluitingen zijn te schakelen tussen kanaal 1-2 en 3-4.
 
Back
Top