• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Vintage DAW te koop! Cubase 2.8!

liquidthrust

Onverbloemd
Lid sinds
13 februari 2010
Berichten
3.652
Locatie
Antwerpen
In prima staat en zeldzaam, een compleet verkerende Cubase 2.8 met dongle voor op een oude Windows pc met floppy drive. Dateert uit de tijd waar DAWS enkel konden sequencen met heel beperkte features. Is een regelrechte versie van de Atari maar voor de pc. Zo strak als het maar kan. Helaas niet mogelijk de dag van vandaag omdat alle moderne pc's te veel willen doen. Hang een Akai sampler aan je pc en maak DIKKE BEATS. Music is all about TIMING :okdan: 8) :peukie:

Vastprijs: 100 euro.
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    340,4 KB · Bekeken: 84
  • 2.jpg
    2.jpg
    398,1 KB · Bekeken: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    436,2 KB · Bekeken: 68
  • 4.jpg
    4.jpg
    31,3 KB · Bekeken: 73
Mooi voorbeeldje:

 
 
kickje
 
Nou vooruit 85 euro. ;)
 
kick
 
75 euro. :okdan:
 
kick
 
70 euro. :)
 
Back
Top