• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Focusrite Liquid Saffire 56

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ElektronB100

NOODLES
Lid sinds
4 juni 2010
Berichten
297
Locatie
Zevenaar
6 maanden oud, maar ik heb te veel hardware staan dus stap over op een analoge 42 ch mixer

Nu nog te koop bij Dijkman voor 769,-

Hij mag weg voor 375,- voor de snelle beslisser



<a href='https://www.mupload.nl/index/?ref=1h6mln6zlfdyy' border='0' target='_blank'><img src='https://www.mupload.nl/img/1h6mln6zlfdyy.45.39.png' border='0'></a>




De Focusrite Liquid Saffire 56 is een 2HE 28 i/o FireWire/Thunderbolt geluidskaart met als meest spectaculaire feature: 2 originele Liquid range microfoonpreamps, bekend uit de Liquid Channel en Liquid 4Pre. Met deze preamps staan maar liefst 10 legendarische preamp sounds ter beschikking per kanaal. Daarnaast biedt de Liquid Saffire 56 zes klassieke Focusrite preamps, 16-channel ADAT i/o, S/PDIF en 2x virtual loopback input.
Voor monitoring zijn twee koptelefoon uitgangen en een toegewezen stereo monitor output voorhanden; via Saffire pro Control kan iedere willekurige mix naar alle uitgangen gestuurd worden. De Liquid Saffire 56 maakt gebruik van de ongeƫvenaarde JettPLL jitter converter technologie.
 
1h6mln6zlfdyy.45.39.png
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top