• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Clavia Nord Modular G2 Keys

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

patrickdafunk

Ingeburgerd
Lid sinds
9 december 2013
Berichten
64
Te koop Nord Modular G2 Keys
lOsf3CT.jpg


Een klassieker en nog steeds de beste van Clavia. Zeer krachtige synthesizer met oneindige mogelijkheden. Fantastisch geluid en werkt perfect. Vocoder sound is een van de beste. Zal hem wel missen, maar gebruik hem eigenlijk nooit meer.
JzekmXU.jpg


Lichte gebruikerssporen: klein krasje naast de 3e led (alle schermpjes werken 100% verder) en klein krasje rechts onder de toetsen. Verder optisch helemaal goed. Laatste jaren nauwelijks gebruikt en dat is zeer zonde voor zo een mooie modulaire synthesizer.

Inclusief:
- Officiele Manual (erg dik, zeer uitgebreid met beschrijvingen van alle modules)
- Stroom kabel
- Officiele Nord Modular G2 Editor op CD (maar de laatste versie kunt u downloaden op Clavia.se
fzzgEfB.jpg


Prijs: 1500 Euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top