700 MB aan klassieke drumcomputer samples

Maar daar moet je ze stuk voor stuk aanklikken, dit ging sneller :)

:okdan: Ik neem aan dat je dan ook enkel sequencers gebruikt, die op een heel hoog BPM spelen, en dat je nooit zelf een toets aanslaat ? :P
 
Haha, lol. Maar gemak dient de mensch :) En ik ben heel blij met mijn Aleses HR-16a retrokitje en de E-mu SP-12 :) Lang leve oude drumcomputers :okdan:

:D Ik merk eerlijk gezegd ook dat zo'n overvloed de eigen productie vaak niet echt vooruit helpt. Je denkt al snel 'misschien ooit nog handig', maar wanneer je dan iets zoekt zit je zo een paar uur samples te luisteren voordat je echt aan de gang gaat. Tegelijkertijd is het wel mooi dat er ook zoveel obscure bakken als samples beschikbaar zijn. :okdan:
 
gewoon 10 euro doneren, dan heb je alles in een keer, met updates tov de kits op de site idd.

Dan doet die gast dat ook niet voor niks dat hosten, voor wat hoort wat he.
 
Ik heb hier ook ooit voor gedoneerd, ik gebruik ze nog steeds.
 
Kent iemand deze?

http://normalsounds.com/products/smaller-909/

Voor Kontakt. Een gemodificeerde 909 die min of meer op alle standen van de knoppen gesampled is (roundrobin).

Kost $35, maar hier zit echt heel veel werk in. Beste 909 emulatie die ik tot nu toe geprobeerd heb.

Ik heb deze voor Kontakt:
http://www.wavealchemy.co.uk/transistor-revolution-mkii/pid106/

Zelfde principe multisampled 808 + 909

Veel opties (Seq, etc), klinkt op zich goed, maar ik blijf werken met drums via kontakt enzo maar omslachtig. Dat is een persoonlijk iets. Ik werk liever met maschine en TR8 :) En ik doe liever zelf de post processing van de drums ipv al mee gesampeld zeg maar.
 
Ik overweeg deze Linndrum VST te kopen, zit er tussenin. Werkt met 'real-time eprom decoding' en volgens mij zijn dat gewoon samples (maar ik ben een leek :))

http://www.alyjameslab.com/alyjameslabvlinn.html

Wat betreft 5 gig aan samples ben ik ook wel van 'overdaad schaadt'. Ik gebruik nu samples van de Linndrum, Aleses HR-16a en de E-mu SP-12 en dat is eigenlijk wel genoeg. Anders zit ik zo een uur snare-drums te vervangen, om weer bij de eerste uit te komen :D
 
Back
Top