• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Mididrum prototype, Emulator 6400,Kenton Pro solo, Piston Honda, Beatstep

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

talkboxert

De man achter Exceeder
Lid sinds
9 augustus 2005
Berichten
679
Locatie
Amsterdam
De iMididrum, Te gekke Jammachine:

http://www.goltstein.nl/MIdrum_V1_prototype

ook wel bekend als "ritme inspiratie in een doos"

Was volgens Geert zeer gewild op de synthforum dag. Het gaat om exact deze versie dus bedacht en gebouwd door een gedreven forumlid. In weze de Anushri 3 kanaals drum sequencer code in een standalone versie met midi sync, shuffle, velo, note density etc uit over de midi poort :halleluja € 150 incl verzenden.

EMU 6400 met interne schijf + zip drive en disks: 125,- incl verzenden

The Harvestman Piston Honda, 225 incl verzenden,

Kenton Pro solo Midi versie. Alles wat je ooit zou willen in een midi/CV interface, LFO, Aux cv voor velocity oid. uitgebreid alles te editten van de front panel. Niet te vergelijken met bv. z'n doepfer collega's, vooral wat betreft bedieningsgemak. €125,- incl verzenden.

Arturia Beatstep 70,- incl verzenden in bubbels
 
Thanks Geert! En check vooral ook zijn andere DIY uitvindingen!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top