• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Electribe EM-1

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Chili

Ingeburgerd
Lid sinds
24 december 2005
Berichten
80
Ik verkoop mijn Korg Electribe EM-1, gebruik hem nauwelijks meer na aanschaf van een ESX-1.

8 drum parts en 2 synth parts met in totaal 144 geluiden, perfect geschikt voor vooral dance muziek (house/techno). Erg intuïtief apparaat, heerlijk om even snel op te jammen. Geluiden zijn, na een beetje processing, prima te gebruiken in producties. Apparaat begint vrij zeldzaam te raken.

Optisch in redelijk goede staat, zitten wat krassen op de voorkant.
Technisch prima in orde, enige minpuntje is dat bij de effect selector bijna geen "klikje" meer voelbaar is tussen de pitch shifter en ring modulator. Potmeter blijft wel gewoon op de juiste positie staan. Alle overige knoppen/pads enz. werken gewoon goed.

Inclusief doos, originele adapter en handleiding.

Richtprijs € 225,-, contact via PM.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top