• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TC Electronics VoiceWorks Plus

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

killersounds

Nieuwkomer
Lid sinds
13 juli 2012
Berichten
7
Heb deze voor 1 project gekocht en is daarna niet meer gebruikt.
Zit in originele doos en heeft nog het folie over het beeldscherm zitten.
Helemaal nieuw dus nog.

Doe een goed bod en hij is van u.

Zie hieronder voor de omschrijving van het apparaat.


Geavanceerde Vocal processor voor Stage en Studio

VoiceWorks Plus heeft alles in zich om je vocalen te optimaliseren. Hij is de opvolger van zijn succesvolle voorganger de VoiceWorks, met een opgewaardeerde functielijst met o.a. 4-de generatie harmony processing, Voice Modeling en de Transducer en iMOD blocks uit de VoicePro.

De zeer stille Burr Brown-gebaseerde microfoon preamp, transparante pitch correctie, TC Electronic reverb, delay en dynamics algoritmes uit de Voiceworks vervolmaken dit instrument. Als je live optredens hebt met een MIDI sequencer of songs in de studio op neemt is de VoiceWorks Plus de enige echte processor die je vocalen maakt!

Mogelijkheden:

Geavanceerde Harmony humanization en controle
Individueel instelbaar Gender (Man/Vrouw) per harmoniestem
Megaphone effecten met high Q band limiting
Distortion, Chorus, Reverb, Delay
Flange met Pitch Feedback
Delay met Tap Tempo
3-Bands Toonregeling
Gate
Voetschakelaar en volumepedaal aansluiting
Stereo of Mono input

Voice Modeling

Met Voice Modeling ben je in staat om je live zangstem dieper te maken, meer adem te geven of zelfs meer Growl te geven voor een wat ruiger tintje. De extra Modeling Blocks kunnen worden gemengd om je stem tot een maximum te verbouwen of aan te passen. De beschikbare Modeling Blocks zijn: Inflection, Pitch Shift, Vibrato, Resonance en Spectra
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top