• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Lexicon 480L V4.1 met Larc en Classic card

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Pimpampeter

Muziekfabriek
Lid sinds
2 juni 2005
Berichten
1.226
Locatie
Eindhoven
Omdat ik zowel een Lexicon 960L en een 480L heb, kan mijn 480L van baasje wisselen. Het is overigens niet noodzakelijk om m weg te doen.

Het gaat om m Lexicon 480L mainframe in goede staat, en een Larc in goede staat, de R323 kabel, en de Classic card (die kost alleen al 450 euro).

By far DE beste galm die er nog te krijgen is. De V4.1 software versie is zo'n beetje de heilige graal op dit gebied, aangezien je daar n speciaal moederboard voor moet hebben in de galm. Slechts enkele 480's zijn te upgraden naar V4.1.

Hij is in goed werkende staat te bekijken en te proberen hier in de studio.

Prijs: 4500 euro.
 

Attachments

  • Mainframe.jpg
    Mainframe.jpg
    48 KB · Bekeken: 90
  • Larc.jpg
    Larc.jpg
    32,7 KB · Bekeken: 60
En n skopje. T gaat over n zeldzame set! In Nederland schijnen nog maar n paar werkende units te zijn met dezelfde configuratie.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top