Op Zoek naar: SoundCloud gebruikers e.a.

Marc V

Ingeburgerd
Lid sinds
20 november 2013
Berichten
29
Ik ben op zoek naar muzikanten met een SoundCloud pagina die hun muziek op mijn Facebook ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform willen promoten. Maar ook synthesizer kenners die het leuk vinden om mij op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, deze linken naar mediabestanden en nieuwe informatie zullen dan door mij op ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform geplaatst gaan worden. Ook voor nieuwe ideeën sta ik altijd open. Inmiddels zijn er 86 volgers op mijn nieuwe Facebook pagina actief, dit zijn stuk voor stuk allemaal elektronica liefhebbers van muziek tot synthesizer en van muzieksoftware tot geluid gear. Maak de FB ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform nog populairder en sluit je ook aan.

Bedankt Synthforum vrienden.

Hartelijke Groeten van Marc van Oers,
initiatiefnemer: Facebook ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform

https://www.facebook.com/pages/ESP-Domain-Dutch-Electronic-Music-Platform/605997222781010
 
Laatst gewijzigd:
Ik ben nog steeds op zoek naar muzikanten met een SoundCloud pagina die hun muziek op mijn Facebook ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform willen promoten. Maar ook synthesizer kenners die het leuk vinden om mij op de hoogte te houden van de laatste Synth-ontwikkelingen.

Zie bericht hierboven...

Hartelijke Groeten van Marc van Oers,
initiatiefnemer: Facebook ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform

https://www.facebook.com/pages/ESP-D...05997222781010
 
Bedankt 'Exoterrestrial' en 'PSR8000' voor het aanmelden op 'ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform'. De bedoeling is om vanaf januari 2014 tracks van jullie soundcloud pagina te gaan promoten, je kunt altijd even je 'track' voorkeur aangeven.

Ik ben nog steeds op zoek naar muzikanten met een 'SoundCloud' pagina die hun muziek op mijn Facebook 'ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform' willen gaan promoten. Maar ook synthesizer kenners die het leuk vinden om mij op de hoogte te houden van de laatste Synth-ontwikkelingen.

Ook een liefhebber van elektronica muziek en het maken ervan, ''Like' onderstaande 'link' en ontvang het leukste en laatste elektronica nieuws.

Hartelijke Groeten van Marc van Oers,
initiatiefnemer: Facebook ESP Domain – Dutch Electronic Music Platform

https://www.facebook.com/pages/ESP-D...05997222781010
 
Hoi T-CM11, zeer goede vraag kan ik uitleggen,

Mijn artiestennaam is ESP oftewel Electronic Sound Project en mijn website heet ESP Domain (in aanbouw). Dutch staat voor de taal, omdat ik mij richt op Nederlands sprekende muzikanten en elektronica muziek liefhebbers, waar ook ter wereld. Naast de Facebook van het Synthforum kon ik geen andere Nederlandstalige FB-site vinden die informatie verstrekken over onze hobby. Leek me leuk om mede muzikanten op de hoogte te houden van interessante artikels in onze eigen taal.


P.S. op dit moment aan het luisteren naar opnames van je SoundCloud, klinkt goed, ik ga je binnenkort even toevoegen aan mijn SoundCloud.

Groet,
Marc van Oers
 
Hallo allemaal,

Ik zou het leuk vinden als we deze maand over de 125 ‘Likes’ gaan komen voor mijn Facebook:
ESP Domain - Dutch Electronic Music Platform

Ken jij nog mensen die mogelijk in deze ‘FB ESP Domain - Dutch Electronic Music Platform’ geïnteresseerd zijn, stel dan deze FB even aan hun voor. P.S. heb jij nog nieuws wat je met onze volgers wilt delen, laat het hier dan even achter! Inmiddels hebben al vele 'Syntforum' leden zich aangemeld waarvoor dank.

Help jij ook mee ?

https://www.facebook.com/pages/ESP-Domain-Dutch-Electronic-Music-Platform/605997222781010

Hartelijke Groeten van,
Marc van Oers

P.S. via mijn SoundCloud kun je nog steeds mijn muziek 'gratis' downloaden (Download zal beschikbaar zijn tot zaterdag 18-01-2014).

https://soundcloud.com/esp-muziek
 
Afasio dank voor je aanmelding, ik zal je op de hoogte houden wanneer ik je muziek of track ga plaatsen op ‘FB ESP Domain - Dutch Electronic Music Platform’. Groet, Marc
 
Back
Top