KLANK met LEGOWELT (NL): Workshops & Afterparty

ToonDG

Nieuwkomer
Lid sinds
6 oktober 2016
Berichten
1
Nu zaterdag 8 oktober is er de eerste editie van KLANK, een nieuw platform door en voor muzikanten en muziekliefhebbers uit Aalst (België) en omstreken!

Van 13u tot 18u plannen we workshops, keynotes,… in De Werf (Molenstraat 51, 9300 Aalst) en vanaf 22u is er een afterparty in zaal CINEMA (Hopmarkt 13, 9300 Aalst).

TICKETS: 7,- EUR (incl. toegang tot de afterparty!) :)

(link: http://www.ccdewerf.be/agenda/1651/klank#.V_ZDF4iLRhF )

Op de dag van het event kunnen ook ter plaatse nog tickets gekocht worden!

PROGRAMMA:

‘ELECTRONIC MUSIC PRODUCTION’ met INNERSHADES (CREME ORGANIZATION, 9300 Records).

In deze eerste workshop zal Thomas Blanckaert aka Innershades stap voor stap en in eenvoudige mensentaal uitleggen hoe hij met de productiesoftware van Ableton te werk gaat voor het creëren van een eigen nummer. Verwacht je dus aan heel wat tips & tricks over hoe Thomas er in slaagde om tracks als ‘Nina At The Boiler Room’ en ‘Gravure’ te maken met behulp van enkel een laptop en wat software!

Duur: +/- 60 min. (13u tot 14u)

‘ANALOG VS. DIGITAL’ met LEGOWELT (NL, CLONE, L.I.E.S.)

Danny Wolfers aka Legowelt neemt plaats naast Innershades en leert ons hoe hij samples en geluiden van een analoge synthesizer integreert in de software van Ableton en vervolgens overgaat tot het moduleren van deze geluiden.

Duur: +-/ 60 min. (14u30 tot 15u30)

‘EVENT MARKETING’ met PETER DECUYPERE (I love Techno, Fuse)

Een event organiseren is anno 2016 meer dan gewoon een zaal afhuren en “wat affiches gaan plakken”. Wie anders dan Peter Decuypere,de founding father van ‘I Love Techno’ en Fuse, kan ons uitleggen hoe je een event het best onder de aandacht brengt en een meerwaarde kan geven?! In deze keynote leer je aan de hand van leuke anekdotes en korte analyses van concrete cases wat een event nu juist succesvol maakt.

Duur: +/- 90 min. (16u tot 17u30)

Facebook event pagina: https://www.facebook.com/events/247706718959071/
 
Back
Top