• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Metric Halo 2882 expanded interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Baszline

Hobby Bobby
Lid sinds
11 oktober 2006
Berichten
825
Locatie
-
De Mobile I/O 2882 Expanded is een FireWire interface die met recht de beste in zijn klasse mag worden genoemd. Hij heeft 8x gebalanceerde analoge line inputs line en 8x mic!!! (4x XLR and 4xTRS), digitale I/O's (AES/EBU, S/PDIF en ADAT optical) en 8 gebalanceerde analoge outputs (8x TRS), alsmede WordClock I/O. Alle I/O's werken in 24BIT/96kHz. De 2882 heeft 8x Ultra Low Noise Mic preamps (met fantoom voeding) waarvan 4 op XLR. De hoofdtelefoon output heeft een mute switch op de voorzijde.

De MIO I/O 2882 Expanded is de enige unit in zijn klasse met een "on-board" processing chip. Met deze processor kunnen de inmiddels door velen gewaardeerde Metric Halo signal processing effecten draaien zonder dat daarbij de processor van de computer zelf wordt belast. Deze degelijke, 1 unit hoge audio interface wordt via de FireWire bus aangesloten op een Macintosh desktop of laptop en is ideaal voor mobiel gebruik.

Metric Halo 2882 expanded interface zonder DSP+ licentie
Incl originele handleiding, afneembare rackoren en doos.
€875,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top