• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Powercore X8 incl Sonnox plugs / Novation Nocturn / Yamaha DX21

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

billdesman

Ingeburgerd
Lid sinds
2 februari 2009
Berichten
95
Te koop:

Powercore X8 firewire inclusief Sonnox dynamics and EQ plugins.
Heeft altijd in een rookvrije studio gestaan. Minimale rack burn. Cosmetisch en technisch nog 100% in orde. Overstap naar hardware maakt deze voor mij overbodig. Check TC Electronic voor een lijst met alle plugins die erbij komen. Ook alle plugins waarbij een trial versie bij zit zijn bijna niet gebruikt (er zit een proeftijd van 2 uur (toch?) bij deze plugin). De sonnox dynamics & EQ zijn erg goed. Kunnen vele soorten eq's en compressoren nabootsen. Totaalprijs nieuw 1500 euro.
Prijs: 750 euro
LET OP: TC Electronic heeft de support voor deze unit gestaakt. Nieuwe plugs zullen niet meer komen en updates voor nieuwe OS ook niet meer. Op de forum van TC is nog te zien dat deze op alle laatste OS'sen werkt zonder problemen. Bekijk eerst goed de forum!

Novation Nocturn.
Perfect in combinatie met de powercore, of voor de gebruiker met veel plugins en hands-on control wilt. Heeft altijd in een rookvrije studio gestaan. Zowel cosmetisch als technisch 100% in orde.
Prijs: 50 euro

Yamaha DX21.
Een tijd geleden gekocht maar erachter gekomen dat het niet mijn ding is. Staat is gebruikt. De knoppen werken allemaal, alleen sommige moeten hard ingedrukt worden. De 'bottom C' werkt ook niet.
Prijs: 150 euro

Versturen kan voor de Powercore en de Nocturn op kosten voor de koper. Ophalen kan ook in Rotterdam.

Eventuele ruilvoorstellen:
- Leuke stereo compressors
- Leuke stereo EQ's
- Yamaha RM1x
 
Prijs wijziging:

Powercore X8: 700 euro
Novation Nocturn: 50 euro
Yamaha DX21: 125 euro (lager gaat deze niet)
 
Prijs wijziging:

Powercore X8: 650 euro
Novation Nocturn: 50 euro
Yamaha DX21: 100 euro (lager gaat deze echt niet)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top