• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TC Electronic Powercore PCI kaart DSP MK2 + 17 plugins (VSS3, Virus Acces, V-Station)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

LFLC

Stamgast
Lid sinds
1 november 2009
Berichten
122
TC Electronic Powercore PCI kaart DSP MK2 + 17 plugins (VSS3, Virus Acces, V-Station)

Inclusief VSS3 Reverb, Virus Acces Powercore (unlimited license) & Novation V-Station!

Deze effectenkaart heeft 4 krachtige dsp processors aan boord en dat scheelt veel cpu van uw computer, waardoor u nog meer sporen, vst's en automation kan toepassen in uw DAW. Inc. doos en toebehoren.

Komt met de 14 standaard hoogwaardige, zeer uiteenlopende en nuttige plugins; 1 plugin is een perfecte kloon van de Roland SH-101 synthesizer.

Daarbij zitten dus 3 extra topplugins (dus totaal 17 plugins (!), te weten de geroemde VSS3 Reverb (nog steeds een van de beste), de Virus Acces Powercore synth (Multi License ook nog!) en de Novation V Station synthesizer die alleen los al aardig aan de prijs zijn.

Standaard plugins:
- 24/7C
- Character
- ChorusDelay
- ClassicVerb
- DeNoise
- Dynamic EQ
- EQSat
- Filtroid
-MasterX3
- MegaReverb
- PowerCore 01
- Tubifex
- Vintage CL compressor
- VoiceStrip

250 euro
 
215. Inclusief de VSS3 Reverb, de Novation V-Station en natuurlijk de Virus Acces unlimited licentie!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top