• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Avid Pro Tools 10 produceer software (inclusief DVD)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

louism74

Nieuwkomer
Lid sinds
16 Maart 2013
Berichten
4
Bij bax shop cost ie € 625,00

doe mijn een goed bod en het kan van jou zijn

Product:
Avid Pro Tools 10 produceer software (inclusief DVD)
Algemeen:
Waar het aantal functie op de meeste digitale audio-workstations stopt, biedt Avid Pro Tools 10 de mogelijkheid om uw functies uit te breiden. U wordt getrakteerd op talloze functies waar menig professioneel producer jaloers op is. Daarbij wordt ook nog eens antwoord gegeven op vragen en /of opmerkingen van klanten aan Avid.

Hulpmiddelen
Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende hulpmiddelen toegevoegd en workflows die veel tijd besparen. Een voorbeeld hiervan is de Gain Clip, één van de meest gestelde vragen van klanten. De Gain Clip scheidt pre-mix levels van de Pro Tools software. Daarnaast is de workflow tussen het bewerken en mixen van het geluid versneld en verbeterd. Vanaf nu maakt mixen in een handomdraai. U zult ook een geluidskwaliteit ervaren die zijn weerga niet kent. Of het nu gaat om opnemen, bewerken, afspelen of mixen. De kwaliteit van het geluid is superieur, zoals u dat van Avid gewend bent.

Wat is er nieuw
Met Pro Tools 10 kunt u meerdere audio-indelingen in een sessie gebruiken. Ook het opnemen en masteren gaat in hoge resolutie tot wel 32-bit formaten. Is uw harde schijf wat langzamer? Dankzij de verbeterde disk handler past Pro Tools zich aan op de reactie van uw harde schijf. Daarnaast beschikt u over 500 extra Pro Tools commando’s. En u kunt uw gemaakte mixen meteen naar SoundCloud exporteren. Met Pro Tools 10 produceer software waant u zich een echte professional.

Specificaties:
- Avid Pro Tools 10 produceer software
- inclusief installatie DVD
- DAW software
- verbeterde workflow
- clip gain voor het versneld bewerken en mixen van audio
- meerdere audio-indelingen in één sessie
- opnamemogelijkheid in low-latency modus
- meer dan 500 extra Pro Tool commando’s
- 24-uurs tijdlijn voor extra lange opnames
- open fade sessie voor een nauwkeurige respons met real-time fades
- snel en eenvoudig exporteren van gemaakte mixen op SoundCloud
- boekje met instructies voor de gebruiker
- iLok voor activatie bijgesloten
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top