• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

M-Audio ProFire 2626 interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

zero1

Ouwe rot
Lid sinds
4 april 2003
Berichten
836
Locatie
Utrecht
m-audio-profire-2626-518953.jpg


M-Audio ProFire2626 firewire audio-/midi interface met 8 microfoon voorversterkers (van hoge kwaliteit) en 8 gebalanceerde analoge uitgangen. Verder 16 digitale in- en uitgangen via ADAT en stereo in/uit via s/pdif (coaxial). Alles tegelijk te gebruiken. Verder ook MIDI in- en uit en word clock.

Voor alle details zie M-Audio website

Al met al een top interface. Ik heb er twee maar gebruik er in praktijk maar 1, dus de andere mag weg. In perfecte staat. Inclusief alle originele accesoires: adapter, breakout kabel, firewire kabels, CD ROM met drivers, handleiding en doos.

Nieuwprijs bij Bax is €479.
Mijn prijs (vast): €300


Op te halen in Utrecht Centrum (overdag of 's avonds), dichtbij Centraal Station, makkelijk bereikbaar met auto of OV.

Ophalen heeft de voorkeur, maar opsturen kan eventeel ook. Echter alleen alleen binnen Nederland en na vooruitbetaling. Verzendkosten voor koper: €8 (aangetekend).
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top