• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

[TK] complete studio uitverkoop..

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Da-Vince

Ingeburgerd
Lid sinds
1 oktober 2008
Berichten
66
Beste mede-forummers,

Vanwege het feit dat ik binnenkort andere prioriteiten heb als de studio, gaat het meeste weg.

Wat wordt er verkocht;

Tascam us 2400 (24+1 kanaals midi controller)

Vind je het niks om met de muis te werken? Dan is deze tafel iets voor jou. Met deze 25 kanaals tafel kan je je DAW naar keuze (Pro Tools, Logic, Sonar, Cubase, Nuendo or Digital Performer) aansturen zonder je muis te gebruiken! Select, Mute, Solo, Pan Eq's , Auxen, stop,rec, spoelen, alle controls onder handbereik!
Grappig Detail, deze is van Driftwood geweest (of Adaro zoals die tegenwoordig heet)

Prijs: 675 euro.

Motu 828 mk2 FW (10 in/uit geluids-interface)

Een heerlijke geluidskaart, welke naast de 10 in/outputs ook nog uitgebreidt kan worden met ADAT (tot 16 kanalen erbij!) (of nog een 828 mk2 FW) om zoveel mogelijk sporen te kunnen mixen.
Daarnaast is deze interface ook zonder computer (stand-alone) te gebruiken. Makkelijk als je af toch is een keer muziek wil luisteren/mixen zonder computer (bij mij m'n Dj-set)

Prijs: 275 euro

2x Samsung 20 inch wide lcd monitor

Goed overzicht is het halve werk. Geen gesleep meer met menu's, vanaf nu is je bureaublad groot genoeg ;-)

Prijs; 2 voor 175 euro (zit misschien nog wel garantie op, moet ik even uitzoeken)

Korg PadKontroll

Heerlijke midi controller om drums/kicks in te spelen. Wordt ook veel Live gebruikt (noize suppressor en volgens mij Art of Fighters toerde er ook mee). Beschikt ook over een aan te wijzen x/y touchpad en knoppen voor effecten, drum rolls etc.

Prijs; 100 euro

MidiTemp 44 midi player[IMG]

De Miditemp 44is het hart van je midi-setup. Routen van en naar wat je wilt, inkomende controller data omzetten naar andere controllers zodat je bijv met een op je masterkeyboard aangesloten expressie pedaal met elke preset change ook de functie veranderd wt ie aanstuurd en op welk onderdeel van je setup dat van toepassing is. Je kan per preset al je velocitylayers en keyzones bepalen met je Miditemp ipv alleen maar in je keyboards zelf, enz...enz...check de manual maar even. Uitgebreider bestaat niet. (tekst geleent van Manu uit andere topic over de miditemp)

Prijs; 75 euro

Fostex DP-8

De Fostex is een ' digital audio patchbay' waarmee je elke input naar elke output kan routen. Makkelijk als je geluidskaart of mixer vol zit en toch nog wat wil aansluiten zonder dat je telkens kabels moet switchen.

Prijs; 50 euro

Quiklok RS657 10HE 19 inch rack

Stevig 19 inch 10 HE rack. Gemaakt van hoge kwaliteit staal kan dit rack bijna 70 kilo dragen.

Prijs; 40 euro


Bij overname complete pakket = 1200 euro = 190 euro korting!

redir.aspx

redir.aspx

redir.aspx

redir.aspx
 
828 mk2 FW is weg, rest even wat aanbiedingen:

Tascam Us 2400 voor 650
2x 20 inch wide screen monitors voor 130 (de 2)
1x padKontroll voor 80 eruo
1 x miditemp voor 50 euro
1 x digital patchbay voor 35 euro.

MVG Vincent Krimp
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top