• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

High End TOP Mogami Kabels - De Beste die je Ooit gaat horen!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Refresh

Ouwe rot
Lid sinds
23 januari 2007
Berichten
582
Locatie
Het verre oosten/Adam
Vanwege te grote voorraad in grote studio is besloten een aantal ''Top of the line'' Mogami kabels te verkopen. Dit zijn de beste klinkende kabels die je ooit gaan horen, ze worden simpelweg niet beter gemaakt dan dit.

Wat maak deze Mogami kabels nou zo goed? Super Dik, Warm, Vol en extreem Gedetaileerd geluid. Normaal kosten deze kabels minimaal zo'n 100+ euro per kabel wat natuurlijk onbetaalbaar is en dit is dus ook een buitenkans. Voor de kenners is het ook al 10tallen jaren bekend dat Mogami 1 van de beste kabelproducenten in de wereld is en daardoor is 9 van de 10 grote studio's in de wereld hier ook compleet mee bekabeld.

Alle kabels bevatten aan beiden kanten de allerbeste Neutrik High End Gold Plated pluggen, zijn gesoldeerd door top studio techneut en zijn lengte gemerkt (nooit meer gokken hoe lang je kabels zijn bij herinrichting dus!) Boel verschillende lengtes beschikbaar

Te koop zijn:
• Balanced Jack-Jack kabels
• Balanced Jack-XLR kabels (zowel Female XLR als Male XLR)
• Mic kabels (XLR aan beiden kanten)
• Gitaar kabels (Aan 1 kant ‘haakse’ Neutrik Silent Plug en andere kant ‘rechte’ Neutrik Silent Plug)

Onder andere je speakers bekabelen met Mogami kabels maakt een wereld van verschil. Verder brengen deze kabels ook veel beter de lage frequencies over terwijl normale kabels juist met deze freq de meeste moeite hebben. Ook ideaal voor synths en drumcomputers dus.

De kabels zelf zijn:
• van de allerbeste lijn van Mogami
• De overgebleven kabels die te koop staan zijn Ongebruikt en Gloednieuw
• Inclusief life-time guarantee! Levenslange fabrieksgarantie dus. Mogami kan deze garantie geven omdat kabels van deze kwaliteit simpelweg niet kapot gaan.

Prijzen per kabel:
• 1-3 meter: slechts 39 euro
• 4-6 meter: slechts 49 euro
• 7 meter of langer: slechts 59 euro

Horen is geloven! Iedereen is welkom om het ongelofelijke verschil te komen waarnemen. Verder kan het ook gratis opgestuurd worden.

GRATIS VERZENDING. OP = OP





 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top