• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Laatste restje Zware Kwaliteits kabels voor dumpprijzen - Opruiming studio

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Boom Baptist

Stamgast
Lid sinds
4 december 2008
Berichten
132
Locatie
Zwolle
Te koop laatste restje zware kwaliteits Klotz kabels + de beste Neutrik pluggen die je kan vinden. Hele studio is hiermee bekabeld maar na het wegdoen van een aantal dingen zijn er nog een aantal kabels over. Het grootste gedeelte is al verkocht en dit is het laatste restje, mag voor geen geld weg omdat ik er vanaf moet.

Klotz hoort duidelijk bij 1 van de betere merken en elke kabel verkeert in nieuwstaat. Heb jij nog standaard goedkope kabels liggen dan is dit je kans om voor geen geld te upgraden. Je hoort het verschil enorm.

Nog over:
6 x Jack-Jack (Balanced): 4 Meter
1 Mic kabel (XLR-F&XLR-M Gold plated plugs): 2 M

Hebben rond de 60 euro per kabel gekost mogen weg voor slechts 25 euro per kabel.
Wil je er meerdere tegelijk kopen dan kunnen we een leuke prijs maken. Opsturen geen probleem

 
Mogen naar slechts 19 euro per kabel omdat ik er van af moet. Upgrade 1 van de belangrijkste elementen van je studio eens: De Kabels!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top