BAM! Beter Altijd Meer 15-05 @ Cafe Sensation Purmerend

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnDoe21

Gedeactiveerd account
Lid sinds
15 juni 2006
Berichten
5.920
Na het overweldigende succes op de Queensday Rave (bedankt allen, top) komt er weer zo'n lekker feestje....

BAM! staat voor Beter Altijd Meer! en zal ongeveer eens in de 2 maanden plaats vinden in Cafe Sensation te Purmerend waar we de hardere stijlen van de dance ten gehore zullen brengen.

Voor deze eerste editie van BAM! hebben we een vette hoofdact weten te strikken namelijk:

MIKE DRAMA

Deze symphatieke gozer timmert aardig aan de weg en kan toch wel 1 van de dragers van de hardtechno in NL worden genoemd. Met optredens op o.a. Ground Zero, Defqon, Q-Base, Awakenings e.v.a in binnen en buitenland is Mike Drama op het moment een rijsende ster. Dit is ook andere opgevallen zoals bv. Miss Djax en samen met haar heeft Mike een set weggegeven op Awakenings New Years Eve waar nog over gesproken wordt. Daarnaast is Mike ook een graag geziene artiest op de Djax It Up feesten.
Met zijn virtuose draaistijl op 3 (soms 4) decks :dj: en zijn onvermoeibare energie is Mike een gozer die het publiek weet te entertainen als een malle.
Ook runt Mike zijn eigen label Mental Torments Records waar vele grote hardtechno artiesten graag op uitbrengen. Zelf heeft Mike releases op o.a. Cannibal Society, Domestic Violence en natuurlijk op MTR.
Wij zijn dan ook zeer vereerd dat Mike Drama op deze eerste editie van BAM! staat.

Verder zal de avond van BAM! worden gevuld met Zaanse held DENNIS R die al ruim zijn sporen heeft verdient met meer dan 650 :dj: optredens in binnen en buitenland en daarnaast nog eens 190 feesten heeft georganiseerd met NRG Productions. Ook was hij 1 van de mede oprichters van T-Time....Dennis R heeft ondertussen met de gehele top van de hardcore scene meegedraaid dus verwacht een knallende set van deze man!

Mede organisator van BAM! ,DenDer is een veelzijdige artiest met een breed scala aan stijlen. Maar zijn hart ligt bij de techno...en het liefst met veel acid invloeden daarin. Met zijn opbouwende stijl van draaien heeft hij al menige dansvloer platgedraaid o.a op Planet Rose, Underbase (DE) en vele malen hier in Purmerend op LDE, ReuringCityslam en P3.
Deze keer zal DenDer BAM! openen met een energieke acid techno set dus wees er vroeg bij!

The FunRazors is een vrij nieuwe act en is een samenwerkingsverband tussen dj's Straight From Hell en TerrorJap aka The Ringmaster.
Op Queensday Rave hebben deze mannen ook opgetreden en de zaal ging los. Mc I See zweepte het publiek op terwijl de Terrorjap de platen mixte. Een super combo waar de energie vanaf spatte...dit moet je zeker komen zien op BAM!

Mede organisator van BAM! is Ruudje....Ruud kan als DE lokale held worden beschouwt....Ruud kent iedereen en iedereen kent Ruud....maar misschien niet zoals je hem nu hebt gehoord. Vele stijlen kan deze man draaien maar op deze avond zal Ruudje een lekker hardtechno setje weggeven. Aanrader....

We beginnen om 22.00 uur en gaan door tot 05.00 uur en de entree bedraagt 4 euries aan de deur.
Maar kom vroeg er is maar plek voor maximaal 160 man en vol=vol geen uitzonderingen.

Er is een garderobe aanwezig.

attachment.php


attachment.php
 

Attachments

  • BAM Sensation Front Klein.jpg
    BAM Sensation Front Klein.jpg
    236,4 KB · Bekeken: 116
  • BAM Sensation Back Klein.jpg
    BAM Sensation Back Klein.jpg
    223,8 KB · Bekeken: 119
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top