Gezocht: Goede multi FX plugin

Stat-X

Maar das logisch
Lid sinds
23 november 2008
Berichten
261
Hallo SF mannen,

Ik ben op zoek naar een plugin, waarin zoveel mogelijk effecten gepropt zitten (reverb, delay, distortion, chorus, phaser, noem maar op), die je op een chain kan zetten, en per effect toch wel aardig wat settings hebben om aan te draaien. Zeg maar, vergelijkbaar met dit maar dan met wat meer opties ed.

De reden? Ik ben het zat per kanaal 6 effecten te moeten gebruiken als het ook met een kan:P
 
Warmverb is heel goed ja. Nu ben ik zelf niet zo veeleisend qua effecten hoor, maar ik was ook op zoek naar een Multi fx vst omdat ik mijn collectie plugins tot het minimale wil beperken en Warmverb is ideaal wat mij betreft. Ik vind alles van Tone2 trouwens erg goed.
 
Als je de Z3ta+ softsynth koopt, heb je ook de mogelijkheid alleen de effecten te gebruiken. Hier vind je de specificaties van de multi FX.
 
Als je de Z3ta+ softsynth koopt, heb je ook de mogelijkheid alleen de effecten te gebruiken. Hier vind je de specificaties van de multi FX.
Heb ik toevallig al, maar ik vind die effecten helemaal bagger8~
 
De SFX Machine Pro wordt als goedkope no-brainer aangeboden. Iemand ervaring met deze multi-fx plugin?
 
Kijk de video's van deze plug. Volgens mij is het wel ongeveer wat je zoekt. Veelzijdig, makkelijk, toegankelijke menu's, maar ook uitgebreid genoeg.

http://www.sugar-bytes.com/content/video/turnado.php?lang=en

Kwaliteit kan ik niet beoordelen, ik heb liever effecten apart. Elke plugin developer heeft wel missers, dus een complete pakket is naar mijn idee onmogelijk.

Ik vraag me af wat voor DAW jij gebruikt en of je al gekeken hebt wat de mogelijkheden zijn om het zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken. Waarom geen templates gebruiken, of hotkeys leren? Ik kan natuurlijk niet ontkennen dat de ene DAW de andere niet is. Als je ergens achter in je gedachten eraan denkt om misschien over te stappen naar een andere DAW kan ik je Presonus Studio One aanraden. De effecten zitten in 1 venster (zelfde voor de instrumenten)

Klik maar 's op het plaatje in deze link, dan kan je zien wat ik bedoel

http://studioone.presonus.com/details/song-page/

Is maar een suggestie, maar goed. Sugar Bytes Turnado zou ik zeggen dus. Je hebt ook nog Spectrumworx. Kan ik je ook niet veel over vertellen, maar kijk 's gerust rond op de site. demotje downloaden als het je bevalt.

http://www.littleendian.com/

Tot zo ver.

Succes.
 
Back
Top