7-11 WhoEst Seven Eleven @ Cafe Bluff Heerlen (NL)

Ruistuin

ruisvanger
Lid sinds
20 februari 2004
Berichten
675
Locatie
Eindhoven
WhoEst%20Seven%20El.jpg


Op 7 November aanstaande brengt het experimentele DJ trio WhoEst(live), bestaande uit DJ EvenGer (minimal, ambient jazz),DJ E-terno (techfunk, breakz) en King Mobe (digital remixes) een avondvullend modern muziekspektakel in café Bluff aan de dautzenbergstraat 10 te Heerlen.


Van aanstekelijke breakz via jazzy minimal en meer gecompliceerde electronic ambient, d'n'b en digitale antiemixen terug naar een meer dansbare dj-set.


WhoEst(live) bestaat nu ruim 3 jaar. De twee DJ's en King Mobe (aka Sjon Mobers) voormalige host van CU@KMS startten dit avontuur per toeval tijdens een van deze exclusieve edities van de ‘livingroom deejay sessions' in Amstenrade.
King Mobe start meestal met het breken van alle DJ regels en wordt uiteindelijk ‘gered’ door de intelligent beats van DJ Evenger of de uplifting Funktech Breaks van DJ Eterno. De onverwachte platenkeuze van de WhoEst DJ's en de vreemde digitale remixes van Mobe verrassen steeds weer opnieuw en laten het publiek dan ook het ene moment geamuseerd achter om vervolgens met digitale overdrives, schreeuwende riffs en conflicterende ritmes op de proppen te komen die balanceren op de fijne grens tussen ambient grooves en discobeats. Duidelijk een WhoEste bedoeling!


10 Oktober stond het drietal in de Nieuwe Nor tijdens Het DNNB spektakel in het café, onder de fantasievolle titel “Oude Liefde WhoEst Niet” en in September waren zij te gast in Eindhoven tijdens het Electronic Music Festival “Armut Macht Geil” een evenement georganiseerd door het Cultureel Initiatief WEI i.s.m. het Temporary Art Centre (TAC).


WhoEst heeft voor deze "limited edition" in Café Bluff twee gastmuzikanten uit Eindhoven gestrikt om de gelederen aan te vullen.
Psiox omvat een (minimal) electronic muziek project van Wilko Jonkman, een saxofonist van oorsprong, uit Eindhoven en
Ruistuin (Niels Bergmans) een experimenteel soundproject eveneens uit Eindhoven brengt circuitbent elektronische sample based ambient tracks.


Het WhoEste muziekspektakel in Café Bluff vindt plaats op 7 November van 21.00 uur tot 03.00 uur en is GRATIS toegangkelijk!
Dautzenbergstraat 10 in Heerlen, Parkstad popstad!


Tot WhoEst !
 
Back
Top