E-Live 2009 (deze keer vette analoge bakken op het podium

Grooveron

Altijd wat !!
Lid sinds
16 juli 2002
Berichten
3.464
Locatie
Best
E-Live 2009 – Het Electronisch Muziek festival.

Het jaarlijkse E-Live wordt voor de 20ste !! keer gehouden op 17 Oktober 2009deze keer in de Enck in Oirschot. De concertzaal van dit theater heeft plaats voor 300 bezoekers en heeft een prachtige acoustiek.

Artiesten die deze dag optreden zijn:

Stephan Whitlan (toetsen man van Jhn Dyson) - Melodische Electronische muziek uit Ierland. Prachtige melodieen van een van de beste keyboard toetsenisten uit de UK. Yanni meets Vangelis met een crossover naar de progrock. Verwacht vooral uitgekookte melodieen en ritmes. Daarnaast is Stephan een showman tot en met, dit wordt genieten.

Brandon Pollard - komt uit Engeland. Met zijn muziekstijl gaan we terug naar de jaren 1975 tot 1982.
Analoge modulaire synthesizers op het podium naast de Mellotrons en Space guitar!! Tangerine Dream, Jean Michelle Jarre en Klaus Schulze zijn de voorbeelden die voorbij zullen komen tijdens dit concert. Het is alsof de tijd stil heeft gestaan.

Der Spyra – Deze Duitse klanktovenaar behoord tot de top in de Europese Electronische en Ambient muziek. Zijn muziek stukken zijn net verstilde portretten die de luisteraar meenemen op een reis van klank en melodie. Sinds zijn laatste concert in Nederland heeft hij inmiddels menige muziekprijzen gewonnen. Zijn concerten worden daarnaast altijd ondersteund door speciale shows.

Naast de concerten is er ook rijkelijk de mogelijkheid om standjes van labels en muzikanten te bezoeken. We verwachten dan ook een hele gezellige dag in het Grand Cafe. Daarnaast zal er in de bovenzaal (restaurant) ook nog een doorlopend programma te zien en te horen zijn, zodat tijdens de pauzes ook nog rijkelijk EM vloeit in de Enck.

De Enck ligt midden in het centrum van Oirschot. Mocht je met de auto komen dan is er meer dan genoeg ruimte aan gratis parkeergelegenheid.
Volledige plattegronden en meer details kunt u vinden op de website: www.groove.nl

Adres is:
Theater de Enck
De Loop 67
5688 EW Oirschot

De dag ziet er ongeveer als volgt uit.

13:45 Kassa open (Cafe is al geopend natuurlijk!)
14:15 Eerste optreden in de Glazen zaal.
15:00 Concert zaal open
15:15 Concert Stephan Whitlan
16:30 Pauze
18:00 Concert Brandon Pollard
19:30 Break
20:15 Concert Der Spyra
22:00 Vermoedelijke einde.

Voor informatie mail of bel met Ron Boots
tel: 0499 – 474711,
email; ron@groove.nl
 
Ron,
Fantastisch om te zien dat er dit soort events worden georganiseerd. Helaas moet ik 17 oktober zelf optreden dus ik kan er niet bij zijn maar ik wil je in ieder geval veel succes wensen met het event. Initiatieven zoals dit verdienen een dikke pluim, zeker als je weet hoeveel tijd, geld en energie er in gaat zitten! :okdan:

PS Jou naam kwam onlangs tersprake aangezien de geluidsman van Vidna Obmana en Fear Falls Burning toevallig ook de geluidsman is van het Antwerp Live Looping festival dat ik zelf organiseer. De wereld is maar klein.
 
Thnx Sjaak

Altijd leuk telezen en mocht je hem weer tegenkomen doe hem de groeten laat hem dat ook aan Dirk (Vidna Obmana en Fear Falls Burning) doen, succes met je optreden
 
Back
Top