• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Clavia Nord Electro2-73 inc.flightcase,studiospeakers,mengpaneel,pedaal,3 DI's

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

marco1978

Nieuwkomer
Lid sinds
28 Maart 2009
Berichten
5
Na lang twijfelen heb ik besloten om te stoppen met de muziek,vandaar bied ik het volgende aan.

-Nord Electro 2. 73.
-Samson Resolv 40a Active Studiomonitors.
-Behringer Eurorack UB 1002 10 kanaals mengpaneel.
-3x Behringer Ultra DI. Di100.
-Yamaha FC5 Sustainpedal.
Inc op maat gemaakte 2-delige heavydutyflightcase(Nwwaarde 450Euro) van "Boriscase" waar die altijd netjes in vervoerd is!
Wordt alleen verkocht inc. alles!!!

Er wordt niets los verkocht

Dit alles voor maar 1225 Euro

Graag bellen na 20.00

Mvg,

Marco


Clavia Nord Electro 73

73-toets keyboard.
De Electro keyboards van Clavia zijn de moderne vervangers voor de klassieke elektromechanische toetsinstrumenten. De orgelsectie is gebaseerd op de B3, terwijl de pianosectie 4 gedetailleerd gesamplede piano's bevat (Rhodes Mk II Stage Piano, Wurlitzer 200A, Clavinet D6 en CP-80 Electric Grand). Dit is de 73-toets uitvoering.

Samson Resolv 40a Studiomonitors.

De Samson Resolv 40A is een ultra compacte set magnetisch afgeschermde actieve studiomonitor luidsprekers. De Resolv 40A is uitstekend geschikt voor afsluistering in de home studio, maar kan ook worden toegepast in elk type vaste installatie (uitsluitend als paar) en als keyboard/electrische piano monitors. De Relolv 40A is volledig afgeswchermd en is uitgerust met een 4'' polypropylene woofer en een 1'' soft dome tweeter. De Resolv 40A set bestaat uit een actieve linker luidspreker (met dubbele 50 Watt eindversterker) en een passieve rechter luidspreker die vanuit de linker Resolv 40 wordt gevoed. De Resolv 40A heeft een stereo volume regelaar op het front van de linker-luidspreker waar het volume van beide luidsprekers mee geregeld kan worden. De Resolv 40A is uitgevoerd met RCA (tulp) aansluitconnectors en heeft een interne electronische passieve crossover. Frequentiebereik 70Hz-22KHz. Afmetingen 245x168x190 (LxBxD). Gewicht 4.6Kg

Behringer Eurorack UB 1002fx

Ultra Low-Noise Design 10-Input 2-Bus Mic/Line Mixer with Premium Mic Preamplifiers and 24-Bit Multi-FX Processor

The UB1002 with 10-input, 2-bus mic/line mixer now also features a stellar 24-bit/40 kHz multi-FX processor with 100 great-sounding presets including reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter and more. Also packed into this compact mixer are the same state-of-the-art Invisible Mic Preamps, ultra low-noise design circuitry and a 3-band EQ plus switchable low-cut filter on all mono channels—the features that have made the entire UB series so successful. The UB1002FX is a versatile mixer with possible applications ranging from connecting a DAT recorder and monitor speakers to running permanent video and audio installations.

Behringer DI100 Ultra DI.

3x Stage/Di-box met ongebalanceerde in en uitgang en een gebalanceerde XLR uit.
Pad regeling op de input voor aanpassen singaal,fase schakelaar voor correctie.
Werkt op batterijen of fantoomspanning.
Gemaakt in een stevige metalen behuizing!

Yamaha FC5




  • Sustainpedaal / Functieschakelaar voor alle keyboards, digitale piano's en synthesizers.
  • Kabellengte ongeveer 1,5 meter.
  • Rubberen onderzijde voorkomt wegglijden 1225Euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
plaatje bij het praatje.....

FtbuBoEvELhag==.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top