• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland CM-30 Cube versterker

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

PrayersForRain

Ouwe rot
Lid sinds
15 augustus 2006
Berichten
778
Locatie
/
Te koop: roland cm-30 cube versterker als nieuw, geen enkele beschadiging of dergelijke. nieuwprijs was 170 euro. ik heb hiervan 2 stuks te koop. kunnen afgehaald en getest worden in Sint-Niklaas (België). Verzenden kan (op de kosten van de koper)

informatie van de roland website:

de cm-30 cube monitor is precies wat je op de bühne nodig hebt: 30w aan punch via een coaxiale 6,5”-luidspreker (2-weg). hoewel de cm-30 vooral bedoeld is voor opname- en mixtoepassingen, lijkt hij tevens geknipt voor het livewerk. wegen doet hij ook al niet veel, terwijl zijn constructie (handvat, metalen grille en hoekbeschermers) helemaal bestand is tegen het leven “on the road”. deze monitor moet je gewoon altijd bij hebben.

• 6,5” 2-weg luidspreker (coaxiaal) met stereo-voorversterker (30w).
• 3 ingangskanalen, één xlr-ingang voor microfoon-/linesignaal, 2x aux-ingangen.
•stereo link-functie voor stereogebruik van 2 monitors, samen goed voor 8 stereo-ingangssignalen en 2 mic/line-ingangen (mono).
• metalen grille, hoekbeschermers en handvat voor secuur transport.

stevig, compact en veelzijdig
net zoals de overige versterkers van de cube-familie is de cm-30 eerst en vooral uiterst draagbaar. je kunt hem gewoon overal mee naartoe nemen, omdat hij niet alleen “niets” weegt, maar bovendien
bijzonder goed klinkt. dankzij de metalen grille en de hoekbeschermers
kan hij tevens tegen een stootje. de cm-30 mag dan wel bedoeld zijn voor homestudio- en monitoringtoepassingen, maar dat neemt niet weg dat hij ook live zijn mannetje staat

mixen doet ie ook
de cm-30 is voorzien van drie ingangen: één xlr voor microfoon- en linesignalen en 2 aux-ingangen (rca/cinch l, r voor de één en stereo-minijack voor de andere). met één cm-30 beschik je dus al over vier stereo-ingangen en één mono-ingang. dankzij de stereo link-functie kun je hem op een tweede cm-30 aansluiten en in stereo gebruiken. dan beschik je over 8 stereo-ingangssignalen en 2 mic/line-ingangen (mono). het resultaat: op de cm-30 kun je zowel een microfoon als een stereo-muziekinstrument, plus eventueel een drumcomputer of cd-speler aansluiten. en zeiden we al dat hij ook perfect geschikt is als kleine pa?.

regelaars (o.a. 2-bands toonregeling) op frontpaneel
dat de cm-30 voor het “echte leven” bedoeld is blijkt o.m. uit zijn 2-bands toonregeling waarmee je het hoog en laag apart kunt instellen. net zoals de overige bedieningsorganen bevinden zich deze regelaars aan de voorkant, zodat je er ook live echt iets aan hebt.

stereo link
door twee cm-30s op elkaar aan te sluiten kun je 8 stereo- en 2 monosignalen (mic of line) beluisteren.

• uitgangsvermogen 30w
• nominaal ingangsniveau (1khz) kanaal 1 (mic/line): –50~–20dbu, kanaal 2, 3 (line): –20dbu, aux in 1, 2: –10dbu, stereo link-ingang: –10dbu
• nominaal uitgangsniveau stereo link out l, r: –10dbu
• luidspreker 16cm (6,5”) + tweeter (2-weg, coaxiaal)
• bedieningsorganen kanaal 1 (mic/line): volumeregelaar, kanaal 2, 3: volumeregelaar, hoofdtelefoon: volume, toonregeling: low, high, volumeregelaar, netschakelaar
• aansluitingen kanaal 1: xlr, 1/4” jack (ingangen), kanaal 2, 3: input l (mono) (1/4” jack), kanaal 2, 3: input r (mono) (1/4” jack), aux in 1 (rca/cinch), aux in 2 (stereo-minijack), stereo link out l, r: 1/4” jacks, stereo link in: 1/4” jack, hoofdtelefoon (1/4”, trs-jack)
• afmetingen214 (b) x 228 (d) x 275 (h) mm
• gewicht 5,6kg
* 0dbu= 0,775vrms
 

Attachments

  • CM-30.jpg
    CM-30.jpg
    31,4 KB · Bekeken: 63
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top