• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog etherwave theremin en Korg X5

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

synthmann

Ouwe rot
Lid sinds
21 mei 2002
Berichten
1.693
Moog etherwave theremin, pas hagelnieuw gekocht maar echt te moeilijk om te gaan leren, heb er de tijd niet voor, dus weer te koop.
Echt maar paar weken in bezit gehad. 325 euro.
met originele doos, instructie dvd clara rockmore, normale europese power supply en ik doe er een degelijke audio kabel bij.

Korg X5 synth. De adapter is een beetje slijtage aan het vertonen, hij doet het prima zo lang de kabel goed gedraaid hangt zeg maar. Maar voor het geval de kabel definitief de geest geeft krijg je er een universele adapter bij.
200 euro.

microfoonstandaard (nieuw gekocht om de Theremin op te zetten) 25 euro, gaat niet weg voordat de theremin weg is.
 
even voor de duidelijkheid: de X5 synth heeft een losse voeding, die gezien de leeftijd van het beestje en de sowieso gammele constructie van de voeding een beetje gaar is. De synth zelf is in optima forma natuurlijk en met de universele adapter erbij kun je eventueel de originele korg adapter vervangen.

De moog is echt nieuw uit de doos, 3 x aan gehad en tot de conclusie gekomen dat ik er geen tijd voor heb.dus nog met garantie en alles.

laat wat horen en als de richtprijzen niet bevallen doe dan een leuk bod. Ben niet op zoek naar ruil, wil inkrimpen.
 
er was wat interesse maar nog niks gereserveerd of verkocht. Heb ze net ook op marktplaats gezet dus grijp nu je kans :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top