• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Studio opruiming - Eurorack en Synths

Prijs
1 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

fourier

FFT
Lid sinds
27 juli 2004
Berichten
2.974
Locatie
amsterdam
Moog Theremin Etherwave - €400,- (mark 1) Black edition
Analoge Synth die zonder aan te raken bespeeld wordt (maar dat wist je natuurlijk al ;-) ). Is in zeer goede staat. Geen krassen of beschadigingen. Komt compleet met originele Moog tas, originele handleiding en originele adapter.

MidiBox SammichSID - €325,-
Synthesizer voor de Commodore SID chip. 3 oscillatoren met een analog multimode filter. In deze versie kunnen 2 SID chips worden geplaatst. Klinkt mega gaaf. Door 2 SID chips te gebruiken kan hij stereo klinken of mono parafonisch waardoor hij 6 stemmig is.. Gaat weg omdat ik een upgrade heb. De SammichSID komt zonder adapter en zonder SID chips. Er zijn online heel veel (clone) SID chips leverbaar en de meeste werken werken perfect in de SammichSID. Chips kunnen zeer eenvoudig worden geïnstalleerd.

Analogue Solutions MT16 eurorack - €140,-
Midi naar Trigger eurorack module. Zeer handige module om drums of envelops e.d. te tripleren in je eurorack case. De module is in goede staat. Linker hoekje heeft een klein braampje en op 2 gaatjes zit wat rash (zie foto). Dopje van het midi learn knopje zit er helaas niet bij maar kun je voor een paar cent online kopen. Mij heeft het nooit gestoord dat het ontbrak. Deze module wordt oa gebruikt door Venetian Snares.

Doepfer 180-9 eurorack - €95,-
Multicore connectie module om eurorack signalen over een ethernet/UTP kabel te sturen. Zeer handig om 2 rekken met elkaar te verbinden die ver van elkaar af staan. Ook leuk om met andere mensen samen te werken oid. 14 signalen kunnen simultaan worden verstuurd. De modules zijn passief…maw ze gebruiken geen stroom uit je eurorack case. In nieuwstaat.

Transient Modules 2m eurorack - €100,- (factory build)
Eenvoudige maar super handige eurorack mixer om 2x 3 signalen te mixen. In nieuwstaat.

Rides in the Storm - XXM eurorack- €50,-
2x4 of 1x8 mixer voor audio signals of CV. Heeft ook een invert uitgang. Zeer handig. In nieuwstaat.

Alles kan worden opgestuurd of worden getest/opgehaald in Amsterdam. Verzendkosten voor de koper.
 

Attachments

  • 2m - mixer.JPG
    2m - mixer.JPG
    92,8 KB · Bekeken: 260
  • analogue solutions - mt16.JPG
    analogue solutions - mt16.JPG
    180,4 KB · Bekeken: 106
  • doepfer - 180-9.JPG
    doepfer - 180-9.JPG
    130,8 KB · Bekeken: 119
  • Moog Theremin Etherwave.jpg
    Moog Theremin Etherwave.jpg
    117,2 KB · Bekeken: 127
  • rides in the storm - xxm.JPG
    rides in the storm - xxm.JPG
    107 KB · Bekeken: 134
  • sammichSID.JPG
    sammichSID.JPG
    191,3 KB · Bekeken: 128
Back
Top