• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Audiotrak Maya 44 geluidskaart (4 in 4 uit)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden
De originele Maya PCI geluidskaart mk I, met 4 analoge ingangen en 4 uitgangen, uitgevoerd als grote gold plated stereo plugs (2x2).

Vraagprijs 40 EUR

Extra inputs zijn zeer handig voor mastering van synths en hardware op je PC. De extra outs zijn ideaal voor integratie van softsynths / sampler VSTi in je hardware setup. Je kan er ook speakers of headphones op aansluiten.

Asio 2.0 compatibel, ultra low latency. 20-bit D/A converter, 18-bit D/A converter. Full duplex mode en aparte stereo monitoring. Interne mixer voor alle kanalen, Directwire. MIC preamp en headphone amp. Tevens SPDIF out en optical output. Interne CD-rom audio input.

Ik heb deze kaart gebruikt voor diverse house en electro releases. Zeer goede dynamiek en signaal/ruis verhouding die zich qua specs kan meten met duurdere alternatieven als de Audiophile 2496, zie deze review: www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=51690

De PCI kaart is rond 6 jaar oud, werkt met W98/W2000 en XP. Nog zgan, met originele doos. Manual in PDF format.

Maya2.JPG
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top