Iwan Op Maat

Bit van een sponsor Iwan Op Maat

---- Vanwege verhuizing naar een kleiner atelier moet ik mij vooralsnog beperken tot stofhoezen. ----

Je eigen kleine studio inrichten

Een stijve nek na half uurtje jammen op je synthesizer of drumcomputer? Een wirwar aan snoeren in je woonkamer van alle apparatuur? Of überhaupt te weinig ruimte voor al je apparatuur die samen een kleine studio vormen? Voor deze problemen biedt Iwan Op Maat de oplossing. Een op maat gemaakt muziek meubel voor je synthesizer, drumcomputer of keyboard die in ieder interieur integreerbaar is.


Alternatief voor Fonik of Jaspers
Zelf liep ik tegen deze problemen aan en ik ging op zoek naar een oplossing in de vorm van een muziek meubel voor mijn drumcomputer, synthesizer en keyboard en andere muziekapparatuur waar ik thuis graag mee jam. Fonik en Jaspers bieden oplossingen waarmee ik niet content was. De beschikbare muziek meubels om een kleine studio in te richten zijn bedoeld voor slechts één apparaat (Fonik) en ze zijn dus niet flexibel. Dit betekent dat als je wisselt van synth, keyboard of drumcomputer dat je een ander muziek meubel moet kopen. Of ze zijn slechts bedoeld om de muziekapparatuur efficiënt kwijt te kunnen in professionele studio (Jaspers). Vanwege de constructie zijn de muziek meubels of audio meubels niet geschikt als tafelstandaard of als studiomeubel voor in huis. Mijn ontwerp is een mooie oplossing voor het probleem van iedere liefhebber van elektronische apparatuur.

1614696967743.pngHeerlijk jammen achter je op maat gemaakte muziek meubel
Zo voerde ik mijn wens uit om zelf een hardware stand te maken die volledig naar mijn wens en smaak is. Het eindresultaat staat in mijn eigen huiskamer en is een hardware stand waar alle verschillende apparatuur in past. Ook als je van apparatuur wisselt of apparaten hebt van verschillende samenstelling past het nog precies dankzij het vernuftige steuntjessysteem. Nekpijn na het jammen is verleden tijd want je kunt staand jammen achter de stand. Het is zelfs mogelijk om de kleur passend bij je interieur te kiezen.

P1012726.jpg
  • 1614696967743.png
    1614696967743.png
    123 KB · Bekeken: 772
Author
Iwanw
Bekeken
6.741
First release
Last update
Rating
0,00 star(s) 0 ratings
Back
Top