[Track] Club/lounge

wat is de titel? :peukie:


(btw, jouw site veroorzaakt een crash bij me.... jouw site crasht niet, maar andere sites die open zijn crashen als ik jouw site opendoe)
 
ohw sorry de titel is: Got the feeling:)
Das vreemd dat ie crashes veroorzaakt... ik heb er geen last van.. zal er eens naar kijken...
 
[listening]
mooie saxjes. mooie rhodes en orgel combinatie
je drums klinken wat platjes en ik vind de baslijn niet zo mooi, die past er niet zo goe bij. het wah gitaarken is ookk niet echt mn ding. maar het is wel een leuke track. heel happy :dj:
(kvind old material veel beter)
 
Thanks! dat de drums plat klinken kan ook komen door de lage bitrate.. old material beter? ja das een kwestie van smaak he... ik persoonlijk niet:D
 
zeker een mooie sax en die "orgel" sound..ik denk dat ie bassline het nummer een beetje in laat zakken, maar het maakt het wel een relaxed nummer.

Mooi gepant.


Old material heeft die bassline wel die het nummer "beetpakt" vind ik.
 
mmh bedankt voor je reactie, maar ik vind de baslijn in Got the feeling juist heerlijk, (al zeg ik het zelf.*D ) ik vind hem echt een dans drive hebben... maar das denk wel persoonlijk, nog meer mensen?
 
Ik vind met name in het begin de groove niet echt pakkend. De drums en Rhodes vind ik niet bij elkaar passen, en vormt ook met de bass niet echt een lekker in het gehoor liggend geheel (lees: het is niet verkeerd, maar mist toch net ff dat randje).
Break op 0:46 is goed gedaan, heeft sfeer. Combi sax/orgel klinkt lekker, invallen van de groove met die vocal is prima! Ik vind alleen dan toch net die drums weer buiten de boot vallen, jammer.
Kijk eens of je een betere beat kunt vinden die beter bij de sound past.

Ohja: zet voor de grap eens op een punt waar de groove redelijk voluit gaat eens zachtjes warme zachte strings op de achtergrond, dan kun je nog wat meer diepte in de sfeer creeeren.


Nummer klinkt over het algemeen best leuk!
 
Bedankt voor je feedback! Vind je het erg als ik het niet met je eens ben? Ik vind de beat en de baslijn juist het lekkerst van het nummer... (maar misschien heb ik een kronkel)8D Vinden nog meer mensen de beat en baslijn niet zo?
 
dank je, maar het klinkt nu net of de samples de sfeer neerzetten en niet ik. Ik heb de samples gebruikt om een bepaalde sfeer neer te zetten en niet andersom...
 
Kheb je andere tracks ook even geluisterd er zitten zeker een paar dikke tracks bij, t klinkt allemaal zo lekker analoog, waar ik minder weg van ben is de bruiloftsfeer af en toe, en dat gesample met die vocals, kdenk als je eens iemand laat zingen voor je vocals heb je zeker een paar goed tracks!
 
:biertje: Lekkere track!
Ik heb af en toe het gevoel dat je timing niet helemaal lekker zit.

Je zet een goeie sfeer neer, trouwens. :okdan:
 
:) dank jullie,
Ja jullie hebben zeker gelijk met die vocals, eigenlijk doe ik het sampelen bij gebrek aan een zanger(es).
Bruiloftsfeer.. is niet echt leuk om te horen=( maar ik snap wel wat je bedoelt, dat is denk vooral met mijn oudere tracks.. ik probeer dat in ieder geval te vermijden en denk dat mn latere tracks dat steeds minder hebben..
 
Zo als ik jou nummers hoor heb wel hele apparte chill muziek wat me wel bevalt :)
erg ok en dat let ik niet eens op de tenische kan van jou muziek ;)
 
Back
Top