[Techno] Solid - Pumpkin

Isse prima trackje.
Lekker swingende techno. Zelfs laidback.

Mix is puik werk. Die stabs kunnen misschien wel extreem gepanned worden in de breaks, klinkt gaaf in een grote zaak den'k. En misschien is wat meer hihat variatie ook wel subtiel voor wat afwisseling (ook al is het druk). Nja, eigenlijk is dat gezever over details. :)
 
weer een lekker mix. vind alleen sommige geluiden iets minder (ik weet de naam niet) maar als je 16 tellen de laaste tel.. dit is dan voor de 3 min.

het blijft maar doorgaan misschien een stukkie met wat minder synths zodat het mixen misschien iets makkelijker wordt, maar in principe moet dat niet uitmaken...op het einde is het net zo'n loopje.. die doet het wel hoor in mijn oren.

wil je misschien hiervan een wat hardere/andere techno remix van maken.. dat maar gaat en gaat... en maar gaat.
 
Goede tip of de stabs te pannen in de break. Ik ben ermee aan de slag gegaan, en dat klinkt inderdaad leuk.

Ik ga ook nog een mix maken waarbij ik het hele arrangement omgooi en waarbij de nadruk meer op beats komt te liggen. Maar goed, das nog niet zo makkelijk in dit geval.

Ik weet alleen niet zo goed welk geluid wordt aangeduid met deze opmerking:
"vind alleen sommige geluiden iets minder (ik weet de naam niet) maar als je 16 tellen de laaste tel.. dit is dan voor de 3 min."

Zal wel over de stabs gaan, denk ik.


Thanks voor de feedback.

Nog meer?
 
lekkere track hoor, zou er niet teveel meer aan veranderen behalve productie misschien (in mijn oren klinkt het goed btw.) Het monotone werkt wat mij betreft heel lekker. Prima plaat om mee te mixen.
 
/me is het met ProtoHuman eens :okdan:
 
Back
Top