nieuwe aphex analord ..

leuk om te weten ,de tracklisting van de komende analords :http://www.rephlex.com/analord.html
De tracklisting van analord 9 zijn allemaal trojan 's
: PWSteal.Bancos.Q
Trojan.KillAV.E
W97M.MJ
Backdoor.Netshadow ,
de backshadow is voor het windows platform ,eigenlijk hoogst oninteressant maar ik ben zo bezeten door ' le richeard' dat ik het gewoon even kwijt moest .
Heb tot nu de eerste ' analords ana ...s ,persooonlijk vindt ik ana 2 DE BESTE

heerser
:halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja :halleluja
 
Origineel geplaatst door Riekoes
Ik vind het ook erg okay allemaal. Ben blij dat ik die map gekocht heb en dat ik de serie mooi compleet kan houden. Tot dusver heeft het me nog niet teleurgesteld. Ik vraag me af wanneer deze tracks gemaakt zijn allemaal. Echt "ouderwetse" feel wel met gewoon live ingefade 808-beats en tracks met 707 en dat soort grappen. Ik had dit soort dingen niet direct van Aphex Twin verwacht. Beste track tot nu toe vind ik Phonatacid.

Ik neem aan dat alles nieuw is. Dat baseer ik op dat ik vorig jaar ergens gelezen heb dat afx weer helemaal analoog gegaan is en al het digitale uit zijn studio verwijderd heeft.
Tot nu toe klinken ze allemaal redelijk analoog. :)
 
Aan de kwaliteit van de mix is ook wel te horen dat het nieuwer is dan Aphex' oudere werk; de tracks zijn verfijnd afgemixt. Ik vind trouwens dat de plaatjes mooi op elkaar aansluiten.:)
 
Ik vind het zeer nette platen. En echte acid wil ik het nu ook weer niet noemen, vooral 02 sluit meer aan bij SAW 1. Zeer relaxt allemaal, en het luistert een stuk beter weg dan dat brute geratel van hem. Of zoals m'n patenboer het omschreef; de houdbaarheid van deze muziek is een stuk langer :).

btw: het valt me wel op dat aphex twin bij vlagen wel enorm productief is. Drukqs was al een lijvige dubbel cd, en nu kondigt meneer maar vast 10 releases aan. Ik ben benieuwd of al die 10 ook even interessant blijven.
 
Op Analord 4 staat een waanzinnige plaat: Crying in your face. Echt een heerlijke, herkenbare, swingende acidsong.
 
Origineel geplaatst door Sly Dog
Aan de kwaliteit van de mix is ook wel te horen dat het nieuwer is dan Aphex' oudere werk; de tracks zijn verfijnd afgemixt. Ik vind trouwens dat de plaatjes mooi op elkaar aansluiten.:)

Ja inderdaad. De geluidskwaliteit is veel minder stoffig dan die oude tracks, dat is wel een verschil.
 
Nou, dankzij deze thread (ik kende de serie niet en ja, ik schaam me diep) heb ik via internet de delen 1 t/m 4 besteld en die heb ik zojuist met de post binnengekregen. Heb helaas nu geen tijd om te luisteren maar ik ben zeer benieuwd. Ik ben toch een redelijke fan van het vroegere werk van Richard D. James en ik hoop dat dit dezelfde sfeer (of een logische doorontwikkeling daarvan) uitademt.

Sommige opmerkingen in deze thread hebben mijn verwachtingen toch wel opgeschroefd en ik hoop dat dat terecht is!
 
heb de 6 de analord nog niet gehoord . IK VINDT DE 2 DE noch steeds de beste ;vooral de track le richeard ,die heldiepe baslijn isgewoonweg subliem,



beste mensen dit ziijn meesterwerken :halleluja
 
subliem inderdaad!

ik wist niet dat 6 ook alweer uit is... nuja, op 5 staan maar 2 liedjes, waarvan Cilonen toch wel echt briljant is, ze worden steeds koeler!

ben ontzettend benieuwd naar 6.
 
Ik heb zelf 1&2 en leen 3&4 nu van Sly Dog. 3 en 4 zijn ook zeker owke. Maar ik moet er wel bij zeggen dat er vrij weinig variatie tussen de nummers zit. Ook Aphex Twin kan een 202, 303, 808 enz niet echt orgineel laten klinken, en om nu dat 10 platen vol te houden vind ik wat te veel van het goede. 5 heb ik al even vlug gehoord, en die freakte al aardig. Ik hoop van harte dat Aphex Twin in de laatste platen het echte 202/303 gebliep loslaat en het op een andere manier weet op te vullen. Bijvoorbeeld in de laatste twee platen compleet analoog gefreak of zo }:| .
 
Analord 10 vind ik al anders klinken dan de eerste 4. 5 is ook alweer wat anders inderdaad. Zijn er al ergens soundclips online van analord 6?
 
Ik geloof niet dat Richard alleen maar met 202's en 303's werkt.
De man heeft genoeg ander (beter) analoog spul.
Volgens mij is er veel gesequenced met de EML 400/401 combo.
 
Mischien binnenkort wel een Synthi-E op een Analord.

Of Richard de Fenix heeft gebruikt weet ik niet.
Ik weet niet hoe ik die zo zouten moeten herkennen.
 
Had ik al gezegd dat Snivel Chew op Analord 06 een heerlijk nummer is?

Nee? Nou bij deze dan. Tering zeg, die is echt lekker! :):dj:
 
idd heerlijke platen


had er al 5 besteld om dan te beseffen dat REPHLEX het geheel in een compilatiebox uitbrengt :(

ben er wel blij mee, maar ben nu bezig al de mp3's aan het afhalen voor op mn mp3 speler... luisterd veel lekkerder dan constant platen moeten omdraaien
en wat een crappy verpakking van die platen zeg

maar toch

heerlijk :)
 
Back
Top