Wooferfood.. (tracks met lage bassen!!)

Lid sinds
22 Maart 2008
Berichten
10.010
Locatie
-
Net nieuwe subs binnen.. 18"!! huge maar zo blij mee!! Vandaag 'n beetje getest.. wel op een zeer beschaafd volume getest om de buren te sparen.... :D
Ik had hiervoor bandpass 15" woofers van RCF en die gingen lang niet zo diep als dit. Ik hoor ineens bastonen en diepte in kicks die me nooit eerder opvielen.. damn wat is dit lekker!!

De 30hz in de track hieronder is wel een beetje waar de limit ligt maar je voelt de bank trillen en het geeft een soort druk die je letterlijk voelt.. Heb ook een paar KRK 8"VXT, die kunnen er ook wat van maar dit is toch van een andere orde.. damn wat een geluid komt hier uit!!

Ik was nog even verder aan het zoeken naar tracks die ook diep gaan maar nog niet echt gevonden. Het lijkt toch een beetje de E (41hz ofzo) die aangehouden wordt. Niet elke speaker geeft die lage B goed weer, misschien een bewuste keus?
Ben benieuwd of jullie nog tracks kennen die lekker diepe bassen hebben.. :okdan: :dj:

 
Laatst gewijzigd:
James Blake natuurlijk..



Digital Mystikz

 
Laatst gewijzigd:
James Blake natuurlijk..



Digital Mystikz


Die James Blake gaat wel heel laag ja.. maar het zijn eigenlijk de boventonen die je hoort...
De andere tonen gaan toch niet zo heel laag.. maar het lijkt laag omdat het een diepe bas is misschien (sinus)..

Ik had vroeger een Sony stereotoren met een hele grote subwoofer.. uit die tijd ken ik de track hieronder nog.. dat gaat pas echt laag.. Met een hoofdtelefoon is het goed te horen maar op heel veel speakers vertaald het niet.. Ik luister nu geen R&B meer maar vandaag ook ff kort getest op wat meer volume.. echt alles trilde.. 8)

 
ik heb die Digital Mystikz aangepast he.. 'Ancient Memories' is het nu... Ik heb geen sub maar op m'n koptelefoon blaast hij aardig..
 
ik heb die Digital Mystikz aangepast he.. andere track. Ik heb geen sub maar op m'n koptelefoon blaast hij aardig..
Ja.. zeker lekker.. maar hij zit niet extreem laag.. dit geven de meeste subs wel goed weer.. zal em morgen 'ns checken met mijn Piano tune appje :D
 
ja joh.. pompen met die subwooferrrrrr!!!

 
Laatst gewijzigd:
op welke afstand van die subs luister je? vlak er voor hoor je die bass toch niet echt?
 
Teveel om op te noemen, maar een topje van: Finger VIP van Culprate, Crusader VIP van Current Value, War Ready van LEViTATE & Macntaj, Centurion van Earl sweatshirt & Vince Staples, Cum On (Feel This) van Christoph de Babalon en dan Ilira van Thomas Köner om ff bij te komen.
 
Loefah - Horror Show

 
Back
Top