verschillende koffie.

JohnDoe28

Ouwe rot
Lid sinds
1 februari 2013
Berichten
1.063
als je in je studio zit te produceren.
moet er ook een bakje koffie bij. :P
mij maakt het niet echt veel uit van welk merk koffie het wordt gemaakt.
ja als het maar filter koffie en uiteraard met melk en suiker is.

echter vroeg ik mij af aan mijn mede leden.
kunnen jullie dat verschil proeven in aldi koffie of douwe egberts?.
ja aldi koffie kost 3,50 per pak. en ook al is het nog in de aanbieding bij de albert heijn.
is het dan nog 43 cent per pak meer dan van de aldi.
maar mijn werk vind dat nog te duur. :D:P

groetjes ed-sarin.
 
Zeker verschil te proeven. Paco de cheapass van de deka is de halve prijs van de k&g en dat proef je. :r Ik maak t met een ouderwetse percolator. Maar de paco komt eruit als filterkoffie. Slappe bak waar je alleen maar van moet pissen. De k&g kost net zoveel als jou aldikoffie maar die komt er lekker dik en vol uit als een soort van armeluizenespresso. Synths zijn duur.
D.e heb ik nog nooit op dat mag toch alleen in een nespresso? Als ik dat drink stopt de tijd denk ik. Ik ga t in ieder geval niet proberen.
 
douwe egberts is er ook gewoon in filter hoor te krijgen.
en nog wat andere vormen. zoals donker gebrand, grover gemalen.
 
Er hoeft bij mij nooit koffie bij.
Ik drink dat spul niet hoor :bekdicht:

Bakkie Earl Grey op z'n tijd kan ik wel waarderen. :koffie:
 
Koffie jakkes, niet met melk, niet met suiker, smerig is 't.
Thee met niks in, dat werkt wel. :)
 
ja ik drink de ene tijd veel koffie en de andere tijd veel thee dreamer.
dat wisselt bij mij ook nog wel eens.
 
Vet interessant onderwerp

Op mijn werk heb ik Lavazza koffie en thuis Nespresso.

Ik drink Nespresso omdat dit statusverhogend werkt. Vooral omdat ik me kan profileren als een echte fijnproever die voor kwaliteit gaat en dat mag best iets kosten. Ik gebruik ook de echte cupjes en niet de neppers van de supermarkt omdat ik anders mooi voor lul sta als George Clooney ineens voor de deur staat en vraagt of hij koffie bij me mag drinken. Deze maand krijg je een gratis katoenen Nespresso draagtas als je 150 cupjes bestelt of koopt in de boutique.

Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van koffie, maar het is wel fijn om de ogen mee open te krijgen.
 
ik heb thuis nespresso, omdat gemak dient de mens en het is ook lekker en zonder ben je een nerd. op mn werk heb ik n meisje die van capo's tot machiato's maakt met latte art en bergen chocola en shit met een vet duur espresso apparaat en ook dure maler want uiteraard verse bonen. daarnaast wil ik ook even zeggen dat ik het ook een heel spannend onderwerp vind..en om zo toch even een kijkje in ieders leven te krijgen, vet spannond
 
Wij hebben ook zo'n automaat die allerlei fappucino's en crappocino's en weet ik wat voor genderneutrale koffies kan produceren. In de showroom hebben we een nog deftiger model waar allerlei smaakjes siroop inzitten zodat je koffie kan maken met aardbeiensmaak die zo zoet is dat je tanden ter plekke uit je bek rotten. Als je die nog had natuurlijk na de vorige keer haha. Mooi man.


facebook-like-button22.png
 
Als je alleen met software werkt, ben je verplicht fabriekskoffie te drinken van de Aldi.

Als je echter hardware hebt mag je switchen naar de A-merken in koffieland, zoals hierboven reeds genoemd.

Ben je daarnaast ook nog een handelaar in synths en aanverwante apparatuur, zonder dat je daarbij je kopers probeert te belazeren? Dan kom je in aanmerking voor koffie met het fair trade keurmerk. Dat is wel het hoogst haalbare denk ik.
 
bij mij is het apparaat dus n vrouw, waar je dan ook contact mee moet hebben. aangezien we de hele dag al tegen elkaar schreeuwen over vanalles komt er bij de overdracht van de koffie meestal niet een gesprek op gang dat heel anders is dan de rest van de dag. dus het blijft dan bij zoiets als "jezus, lekke rman, dnak je" van mijn kant. en zei zegt dan lekker koffiteje van de office bitch? heerlijk he, ik ben ook te goed voor deze wereld. en dan maak ik n vieze grap over haar moeder en zij doet er dan een schepje bovenop nog over iemands moeder. en dan HAHAHAHAHA en dan heb ik lekker koffie. echt n goed onderwerp dit
 
Onze secretaresse regelt meestal koffie tijdens vergaderingen enzo maar voor de rest moeten we meestal zelf halen wat helemaal niet zo erg is want ik hoorde vandaag nog op de radio dat ondanks dat een meerderheid denkt het makkelijk te halen dat meer dan de helft van de nederlanders onvoldoende beweging krijgt en aangezien zitten het nieuwe roken is weet je wel waar dat naartoe gaat met dit hele land te dik en ongezond en geen oog voor de ouderen die dit land hebben opgebouwd en je mag ook niets meer zeggen anders ben je een racist
 
ik drink vaak cappuccino's om alle groepen in de bevolking tevreden te houden. i zou met niemand gezeik willen. wel zou ik graag weer s een stille tocht houden, met koffie
 
Cappucino's vind ik toch iets voor mannen die sokken in hun sandalen dragen en hun bilnaad harsen eigenlijk. Stille tocht is altijd goed, de massale opkomst van betrokken mensen die een week later alweer vergeten zijn waar het over ging maar wel heel intens zo'n moment samen beleven vind ik heel inspirerend. Ik kijk ook ieder jaar weer uit naar de zwarte piet discussie bij het koffieapparaat half augustus.
 
wie zegt dat ik niet tot die categorie behoor. ja ik vind het ook altijd heel fijn om mensen heel kortstondig vreselijk betrokken te zien. ellende van anderen consumeren, onder het genot van een kopje koffie natuurlijk.
 
Markus Goud van de Aldi, iedere 5 à 6 weken een traytje (4,5 kg). Iets anders komt er hier niet in.
K&G vind ik niet te zuipen, DE is ook maar matig en al die fancy cupjes, pads en weet-ik-veel waar ze tegenwoordig koffie in denken te moeten verpakken passen niet in m'n ongebleekte filterzakje.
Ik snap ook nooit zo goed waarom die "fantastische" koffiesmaak-creëer apparaten allemaal zo lomp groot moeten zijn terwijl er alleen maar zo'n cupje in hoeft.
 
Back
Top