Armin is weer de beste plaatjesdraaier vd wereld !!

Peace.. niet te letterlijk nemen. was gappie.. :dj:

demian, monique smit is zusje van jan en lekker ding :

vp-monique-smit.jpg
 
dj truuks zijn ZO vervelend....

DJs moeten goeie platen kiezen, mixen is veel minder belangrijk.
 
Haatzaaien? Ik heb volgens mij nog niet echt iets gezegd over Armin's prijs voor beste dj vd wereld....

Ik hoef enkel alleen een nieuwsberichtje te posten en jullie vliegen elkaar behoorlijk snel in de haren met een nietus/wellus discussie haha !

Dat valt wel mee hoor, voor het geval je het nog (steeds) niet doorhad, ik ben geen Armin fanboy, heb alleen respect voor wat hij en z'n collega top 10 DJ Mag DJ's bereiken. Of het nou Sasha, Mark Knight of Deadmau5 is.

En ik wordt er dan een beetje moe van dat een oudere jongere die meer van progressive rock houdt, of een Fjoesz die altijd moet zeiken om het zeiken, of een minderjarige Fruity king dan allemaal lekker hun ongefundeerde mening hebben klaarstaan terwijl ze zelf nog niks hebben gepresteerd. of een misschien een keertje ff aan de BUMA hebben mogen proeven maar het ze niet meer gelukt is om het kunstje een 2e keer te flikken.

dus ja, dan maak ik er graag ff tijd voor vrij om daar even wat tegengas aan te geven. :mega:
 
Fruity is tof~!!! begrijp ik niet helemaal ... Ik kan daar t snelst mn beats mee maken en husselen en wat dan ook... daarna donder ik t wel in ableton.. maar dat elke zichzelf zogenaamde gerenomeerde "producer" dat altijd moet afzeiken! Ach wat! armin geniet ervan zou ik zeggen! Ik download ff eeen trackie van je.. Scheelt me weer 100€;)
 
Mja, het is inderdaad vrij simpel, iemand is goed of iemand is niet goed.

Iemand die het meest succesvol is zal heus wel goed zijn, maar om je dan in te laten pakken door een term 'beste plaatjes draaier'.

Die term slaat natuurlijk niet op 'skills' maar gewoon op de discipline om continue aan de top te presteren en daar het meest succesvol te zijn in de zin van, aantal optredens, aantallen bezoekers trekken en andere verkopen.

Dus om nou te struikelen over de term 'beste plaatjes draaier' terwijl er mensen zijn die betere skills hebben als het om techniek gaat is een beetje spijkers op laag water zoeken.

Armin is gewoon de succesvolste DJ van het moment en dat is heel fijn voor hem en ik heb er geen last van.

Ik kan er ook niet wakker van liggen dat mijn 10 jaar jongere zwager naar allemaal kutgabber en hardtrance luistert en tegen mij zit te vertellen hoe gaaf dat allemaal niet is terwijl ik naar hele andere muziek luister waarbij er geen haar op mijn hoofd aan denkt om hem daar mee lastig te vallen, ook al is (vind ik) mijn muziek beter, het interesseert hem toch geen reet. :D
 
daar hoef je toch geen respect voor te hebben???

Ik heb veel meer respect voor dr Swaab, bv. Of Rob Wijnberg :D
 
iedereen heeft zijn eigen smaak.
maar als je ziet dat 13 in een dozijn muziek en het aanzetten van vinyl/CD's waar al muziek opstaat (wat DJ-en wordt genoemd) bijna altijd hoogtij viert mag je daar best een mening over hebben...
de enige conclusie is dat simpele muziek gewoon een groter publiek heeft...

moet erbij zeggen dat synthsolo's a la jordan rudess mij ook niet boeien hoor...
 
zijn egotrippers die hun spatische "kunstjes" doen voor hun "homeo boyz" want alle "fly girlz" zijn al lang afgehaakt :D

Yo homeboy, don't feel you no more man...... :D en dan blank zijn en je zwart voelen. zou voor straf eens op vakantie naar Compton moeten...
 
iedereen heeft zijn eigen smaak.
maar als je ziet dat 13 in een dozijn muziek en het aanzetten van vinyl/CD's waar al muziek opstaat (wat DJ-en wordt genoemd) bijna altijd hoogtij viert mag je daar best een mening over hebben...
de enige conclusie is dat simpele muziek gewoon een groter publiek heeft...

moet erbij zeggen dat synthsolo's a la jordan rudess mij ook niet boeien hoor...

Muziek maken of plaatjes draaien is volgens mij heel iets anders, klopt
die demo's van de korg oasys door jordan rudess vind ik meer een verkrachting van de oasys :o:
 
OK! Armin..... Gelukkig heb je binnen muziek stromingen dj wedstrijden... drum & bass Hip hop etc... maar als die tot winnaar worden uitgeroepen zijn ze natuuk niet de beste van de wereld.... Is hij niet tot winnaar uitgeroepen omdat t de meest gevraagde dj is? Of dat ie op de meest idioot grote feesten staat. ( 1 ding, ik gun t die knakker best) .... ach wat kan mij t ook schelen,... ik ga weer s wat spastische beats knippen.... :koffie: en volgens mij kan er ook weer een :slotje: op... maar wie ben ik.
 
Back
Top