grappenmaker(s) op marktplaats

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Ik geloof niet dat dit een fles is maar eerder iemand met te veel tijd die MP loop te stangen...om reacties uit te lokken..
 
daarom heb ik maar meteen 5000 euro geboden voor de jupiter 4
eigenlijk zonde van mijn geld
 
nu zegt de verkoper ook nog dat ie hem ECHT heeft en heeft verkocht aan jop voor 1150,/
niet eerlij want ik heb 5000 geboden, niet dat ik dat geef maar geef wel de hoogste prijs
voel me genaaid
kak
 
het lijkt op zinloos tijdverdrijf, maar het verhaal gaat nog even verder.
De verkoper mailde mij vrijdagavond 23.30 uur dat Jop niet was komen opdagen (?) Domme Jop. Dus ik kon hem kopen voor 1150,- (JP4 + neuman).
Ik mail"dat is oke" en bel me maar op.
Je raadt het al "geen reactie".
Ik snap er niks van. zou het gewoon een sukkel zijn die het leuk vind om nepadvertenties te zetten?
Of zou het een slimme boef zijn die gewoon een rijtje nietsvermoedende bieders afgaat, ze laat komen, ze geld afhandig maakt en niets levert??

Als de sukkel mij nog terugmailt, zal ik verslag leggen.

Eerlijk gezegd wil ik best een JP4 en neuman voor 1150,-. Die neuman verkoop ik wel weer en die JP4 is wel erg leuk voor zo'n prijs.
Ach ja, het zal wel fake zijn.
 
Kan iemand mij uitleggen waarom het vaak voorkomt dat iemand op MP (serieus) spul te koop aanbiedt, je meldt dat je het voor de vraagprijs wil kopen, en er vervolgens geen reactie komt? Dat je echt moeite moet doen om het spul te kunnen kopen? Ik vind het een rare ingesteldheid als verkoper...
 
OK, maar in mijn geval gaat het soms om mensen die dus serieus iets aanbieden om te verkopen. Geen fantasten ofzo. Maar je krijgt ze gewoon bijna niet in beweging om een verkoop -gewoon voor de vraagprijs- eens af te ronden.
 
Ik heb dat ook vaak zat meegemaakt, ik denk dat ze op de een of andere manier toch denken meer te kunnen beuren door enthousiaste bieders of zo....en voor geld doen mensen veel natuurlijk, vaak te veel.
 
Vind het nog veel frustrerender dat iemand een fractie meer bied dan jou en niet echt serieus van plan was om het desbetreffende apparaat te kopen, alleen maar om een ander de kans te ontnemen om het apparaat in handen te krijgen.
Ik vind het echt niet kunnen die flauwe kul biedingen, dat mensen er de tijd voor nemen er er een hobby van gaan maken, ophangen die gasten.
 
Een fractie meer bieden op Marktplaata en daardoor een ander de kans ontnemen?
Kom op zeg, zo werkt Marktplaats niet.
 
Marktplaats werkt sowieso niet echt met biedingen, ze zijn ook niet bindend in tegenstelling tot ebay. Nu kan men daar ook wel met nepbiedingen komen of met iemand afspreken maar het lijkt mij toch betrouwbaarder.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top