Pink The Ponk

Klinkt lekker op de koptelefoon. Niet echt m'n genre, maar het loopt wel lekker. Het doet me ook een beetje denken aan house uit de begin negentiger jaren. (door de toms o.a.) lekker!
 
ThnX, hard gewerkt aan de percussie, alles is volledig geprogrameerd, dus geen samples of loops, hij "loopt" i.d.d. lekker, moet nog wel ff het sublaag onder handen nemen hoor ik nu.

Van het weekend maar eens verder mee gaan.
 
Klinkt lekker,(vengaence?) ;):D mijn smaak niet echt, terzijde.. Maar hoor een ander nummer op je SC :Piledriver by Amoeba Assassin (Andy Gray)...... Kan zo een hit(je) worden volgens mij!..klinkt allemaal wel zoals ik t om me heen weleens hoor.:halleluja..nogmaals de ballen verstand van dit soort muziek...
 
Leuk nummertje, alleen krijg ik er nogal een platgecompressed gevoel bij.. 'k Mis wat levendigheid op een of andere manier..als je begrijpt wat ik bedoel?
 
ja, moet nog ff wat meer "lucht" creeeren door het sublaag uit te dunnen, die vloeit nu de hele track lekker vol, wel lekker voor bassheads, maar dat druk het hoog nogal in elkaar, ga er vanavond weer mee aan de slag

En Andy Gray is al een MEGAHIT geweest zo'n 15 jaar geleden.
 
Goeie sfeer, op naar de dansvloer (voor de late uurtjes!)

:okdan:
 
die stabjes zijn de Prophet08 met fatsoenlijke encoders, dit was met de rotary controlls niet te doen
 
Klinkt zoals we van je gewend zijn goed, maar eerlijk gezegd ook niet meer dan dat. Je muziek zit productietechnisch en qua sound goed in elkaar, maar ik mis de ziel, de boodschap, de creatieve twist die je muziek eigen maakt en zorgt dat het me als luisteraar echt raakt. Ik probeer zelf tegenwoordig wat minder na te denken bij wat ik maak en dat gaat - met vallen en opstaan - steeds beter.
 
Back
Top