Buongiorno

Lupke

What's your pleasure?
Lid sinds
3 oktober 2010
Berichten
8
Locatie
Rotterdam
Ciao!,

Ik ben een spijtoptant, zoals dat heet. Ooit allemaal leuke apparaatjes gekocht om daar heel veel tijd en plezier mee te beleven en vervolgens staat het 10 jaar ongebruikt in de kast. Gelukkig werkt het allemaal en heb ik flink zitten zweten om na al die jaren een bekabelingsplan te maken en de boel weer aan de praat te krijgen. Kom je zomaar ineens een bijna ongebruikte Yamaha A4000 sampler in je kast tegen, met harddisk, expansion board, extra geheugen et cetera. Zonde, maar ik heb er veel zin in. onlangs een leuke Fantom XR gekocht en thuis flink de buren wakker aan het houden. Blij dit forum gevonden te hebben en al die verhalen over iets leuks te lezen, namelijk muziek maken!

Lupke
 
Ha ha hee! Edwin staat meer bekend als de Clown van SF als je het mij vraagt :D

Welkom trouwens!
 
hey, wat een warm onthaal op dit forum!

Nee, helaas nog geen tracks online staan. Ben eerlijk gezegd blij dat ik net de hele zooi weer heb aangesloten. Van alles bij elkaar, mixers (o.a. Roland VM 3100, yamaha 01v, allen en heath DP1000, sampler yamaha a4000, Roland Mc-303, nog wat FFX's van Behringer o.a. DSP9024, modulizer pro et cetera, Fantom XR, en een paar oude keyboards. Heb alleen van de week waarschijnlijk de display van mijn Roland A-80 naar de hemel geholpen, daar moet ik binnenkort eens wat meer tijd aan besteden. Verder heb ik wat leuke software op mijn windows 7 pc'tje, aangesloten via m-audio midisports. Een leuke Rhode NT-1 mic en wat sm-58'jes. De hele zooi in de loop der jaren verzameld. Maar... het werkt. nu nog een beetje uitvogelen hoe alles ook alweer werkte en dan een beetje aan de slag. Heb er zin in.

Misschien moet mijn eerste trackje dan een soort clownesk nummer voor edwin worden :dubbel:. Just kidding hoor (en hij was de eerste met welkom). Leuk om zo onthaald te worden!

Lupke
 
Back
Top