• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg R3 & Dave Smith Evolver Desktop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Octahedron

Nieuwkomer
Lid sinds
1 juni 2010
Berichten
16
Te koop aangeboden wegens tijdsgebrek

- Dave Smith Evolver Desktop: € 325
- Korg R3: € 325

Beiden zijn in nagenoeg perfecte staat.

De R3 is compleet met verpakking, handleiding, editing software, voeding,... bijna nooit gebruikt.

De Evolver heb ik de doos niet meer van maar is wel in perfecte staat. Handleiding en voeding zitten er uiteraard ook bij. De online tutorial 'definitive guide to evolver' zit er ook bij: proper afgedrukt en gebundeld in boekformaat.

Te bezichtigen en af te halen in Ledegem - West Vlaanderen
 
Prijsverlaging

Prijsverlaging

Prijsverlaging:

Dave Smith Desktop Evolver: nu € 300

(dit is echt mijn minimum prijs)
 
De Evolver is nog altijd beschikbaar voor slechts € 270 - nagenoeg perfecte staat inclusief alle toebehoren en definitive guide to evolver! Een koopje!

Liefst af te halen en te bezichtigen in Ledegem belgië. Ik kan hem eventueel ook verzekerd laten verzenden, ik heb eens prijs aangevraagd bij de post en het zou op een meerprijs van ongeveer 8 euro komen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top