nieuwe Enfant Terrible compilatie - frisse Nederlandse geluiden

GRUIS

Stamgast
Lid sinds
6 juni 2003
Berichten
336
Locatie
Gooiland, Nederland
Nieuw compilatie op Enfant Terrible met alleen hedendaags Nederlands talent


“Kamp Holland” is een overzicht van de huidige onafhankelijke elektronische muziek scene in Nederland. Sommige betrokken artiesten zijn geïnspireerd door de traditie waarin wij werken en andere inspireren ons in de huidige ontwikkelingen van Enfant Terrible.

16 bands op 2 LP’s met alleen maar exclusief materiaal. Van elektro naar minimal Electronics naar 8 bit deunen en experimentele stukken.

Dit is de “Royal Dutch Underground”!

Meer informatie en audio voorproefjes zijn hier te vinden:
http://www.enfant-terrible.nl/enfant17.html

enfant17_cvr_frnt_400.jpg
 
Heej leuk, d'r staat een track van Jan op.........
Succes met de platen verkoop.

grtz Bruce
 
Owja en een track van Logosamphia :okdan:

8 Mei nog op ons feestje in Dordt opgetreden en dan zegt hij niets over dit. Is zeker iets Persich :P

Succes met de verkoop en ik ga er zeker eentje regelen.
 
dank voor de feedback!

Logosamphia speelt op 19 juni ook live op de releaseparty van deze plaat in db's in Utrecht met verder Rude66 (mastering van deze plaat en andere platen op mijn label), Lesbian Mouseclicks, Hunter Complex, Milligram Retreat en Peter Quistgard, zie ook hier: http://www.enfant-terrible.nl/events
 
release party saturday 19 june @ Disko Resistencia in Holland:
http://www.enfant-terrible.nl/events

Live: Milligram Retreat, Logosamphia, Peter Quistgard, Lesbian Mouseclicks, Hunter Complex and Rude66...

7 euros + you get a free compilation cd with 4 bands / 4 exclusive tracks... (limited to 100 copies)...

Get the 2 LP compilation there or before that date through the webshop for only 20 euros... after that date it is 24 euros...
 
Die mp3 die je daar post is wat "apart" ja, de rest vind ik wel cool opzich hoor vooral die track van Huntercomplex digg ik hard.

Hahaha logosamphia is ook hard
 
het is een plaat voor mensen die verder (kunnen) kijken dan één of twee genres zeg maar ;)
En, die wel van een vreemde noot/wending houden af en toe... ach ja... de mensen die mijn label en feesten kennen weten het wel...
 
Iets met breed, smaak en open mind of zo.... :-)

Ja dat proefde ik er ook in: je vind het niet goed dus je heb nauwe en slechte smaak en geen open mind.

Dat valt allemaal best mee bij mij, het is 'n ongefundeerde opmerking. Maar is het natuurlijk ook een redenering van niks als het over feedback op je eigen werk gaat. Vandaar dat ik even wilde aftasten of er niet iets anders bedoeld werd.
 
over de opmerking... waarom ik dat zeg is dat het me stoort als mensen alleen maar 1 nummer van de 16 eruit pakken die ze NIET leuk vinden... erg makkelijk altijd om alleen maar negatieve dingen te gaan roepen... vooral als je zelf niet al te beste muziek maakt ;)
 
Waarvan akte.
Maar goede opmerking van Nakken over het gebruik van een Rijkslogo. Is weliswaar een bewerkte versie maar toch...

Leuke info:
"Het nieuwe, peperdure logo van de rijksoverheid is afgekeurd door de Hoge Raad van Adel en moet daarom worden aangepast.Het ontwerp van het nieuwe logo kostte 60.000 euro en lijkt nogal op het bestaande logo van Algemene Zaken. Het logo is ontworpen door Studio Dumbar en is een versoberde, blauwwitte uitvoering van het rijkswapen met de bekende leeuwen".

PS: zie jullie waarschijnlijk a.s. zaterdag!
 
over de opmerking... waarom ik dat zeg is dat het me stoort als mensen alleen maar 1 nummer van de 16 eruit pakken die ze NIET leuk vinden... erg makkelijk altijd om alleen maar negatieve dingen te gaan roepen... vooral als je zelf niet al te beste muziek maakt ;)

haha, daar heb je helemaal gelijk in hoor, maar verschil is wel dat mijn niet al te beste muziek niet wordt uitgebracht en niet gepromoot via kanalen als de Luisterpaal. Gelukkig maar ook- ik zou de kritiek niet trekken.

Ik pak er 1 nummer uit dat ik het slechtste vond, de rest heb ik ook geluisterd maar die waren niet zo in-your-face slecht, meer gewoon slecht. Slappe hap, niet origineel, en juist totaal niet getuigen van brede muzikale smaak.

Nogmaals mijn verontschuldigingen, maar ik vind het dus niks
 
grappig want jij bent een van de weinige die dit vindt:

-anders komt de muziek niet op de luisterpaal van de VPRO

+

http://www.roarezine.com/2010/06/11/v-a-kamp-holland

+

http://www.theoploeg.net

Aan de mening van deze kanalen hecht ik iets meer waarde dan die van goed bedoelde amateurs op forums... maar ik sluit de discussie nu af want dit heeft geen zin... je mag het slecht vinden maar dat zegt voor mij echt iets over jou smaak niet iets over deze muziek...
 
He Gruis, laat ze lekker mekkeren en beter richt je je energie op de promotie van die plaat. In het "alternatieve circuit (als ik het zo mag noemen)" is hier wel een goeie markt voor, dat weet ik 100% zeker!
 
Back
Top