EZ Drummer 1.0.2 met Ableton Live 8 op Mac OS X

Inti_Loops

Ingeburgerd
Lid sinds
17 Maart 2008
Berichten
43
Locatie
Brussel
Heeeeeeey!

Ik heb onlangs de laatste versie van EZ Drummer gedownload (1.0.2). Ik werk op Macbook Pro, besturingsprogramma Mac OS X, de gebruikte sequencer is Ableton Live 8. Ik heb vroeger ook EZ Drummer op AL gebruikt op Windows zonder problemen. Nu zet ik alles ook op Mac, de installatie is prima verlopen en de audio-unit en VST van EZD worden herkend door AL. Ik kan de plug-in ook openen, maar daar loopt het dan mis... Het programma start met laden maar blijft hangen bij 1GB... Heel af en toe kan ik 1 cymbaal aanslaan en dat is het dan... Ik kan het niet gebruiken om MIDI af te spelen. Ik heb dit probleem vroeger nooit gehad, en ben een beetje ten einde raad want ik werk best wel graag met EZD...

Iemand ideeën of hetzelfde probleem?

Alle info meer dan welkom :-)

Un beso,

Inti xXx
 
Ik heb EZ Drummer wel eens gebruikt, ben toen ook meteen afgehaakt omdat hij zo lang in moest laden.
Misschien helpt opnieuw installeren. Wat zijn de specs van je MBP?
 
Heb je support wel eens geprobeerd op de site, want ik mag toch aannemen dat Toontrack goed spul verkoopt en behoorlijke support geeft bij een probleem.

Paul
 
Ja, heb de support van Toontrack gecontacteerd, maar voorlopig nog geen reactie...

De specs van mijn MBP zijn: Mac OS X versie 10.5.8; Processor 2.52 GHz Intel Core 2 Duo; Geheugen 4 GB 1067 MHz DDR3...
 
Ja, heb de support van Toontrack gecontacteerd, maar voorlopig nog geen reactie...

De specs van mijn MBP zijn: Mac OS X versie 10.5.8; Processor 2.52 GHz Intel Core 2 Duo; Geheugen 4 GB 1067 MHz DDR3...

Met de Specs is niets mis, ik zou even afwachten op het mailtje van Toontrack.
 
Eindelijk Toontrack aan de lijn gehad... Prima support trouwens! Ik had mijn probleem besproken via de website, en ik kreeg antwoord wanneer ze probleem gevonden hadden en ik mocht hen opbellen voor uitleg. Ok, even naar de USA bellen (toll free staat op de site... maar of dat van Europa volledig gratis is, heb ik geen idee... maar ik was ten einde raad ;-) ). Kreeg een sympathieke kerel aan de lijn en die vertelde me dat de persoon die zich met mijn probleem had beziggehouden zelf aan de lijn was en dat die me binnen het uur terug zou opbellen... Dit is ook gebeurd (zelf op hun kosten dus... ze hebben wat voor hun klanten over...). Blijkt dat ik een stuk van de 'library' was vergeten te downloaden waardoor deze stopte met laden na slechts 1GB, dit was enkel een update van de library. Nu heb ik al de rest ook gedownload... and case done... EZ Drummer werkt nu perfect... <:-)

Bedankt voor de hulp!!!

Mag afgesloten worden!
 
Back
Top