xoxbox nu ook op de messe

Het klinkt wel goed, maar ik vind de sound te beperkt. Maar dat geldt ook voor de echte 303. Voor die ene keer dat ik zo'n 303 lijntje wil gebruiken voldoet ABL2 ruimschoots.
 
Heb eens gemaild met Robin Whittle hierover.
Hij zelf heeft niks te maken met deze zogezegde 'devilfish mods'.
Het is wel Luca Anzilotti en niet Aleksandr Dubinski (de maker) die zegt dat het over Robin Whittle's Devilfish mods gaat. Maar dit weerlegen doe hij ook niet...
 
Gister met wat idioten van het forum naar de Messe geweest :D 4 idioten on a roll...
Maar idioot of niet. Deze xoxbox vind ik echt ronduit slecht. De sympathieke kerel had er voor de mooi een echte 303 naast gezet.

Die xoxbox valt in het niet! Ik weet niet of er meer soorten xoxbox-en zijn, maar die van hem klinkt nergens naar. Koop toch gewoon een 303 of de abl!
 
mijn mening over x0x is simpel:
- vind het jammer dat ze spare parts voor 303 uitputten
- vind het jammer dat de sequencer niet identiek is als de 303

Voor de rest sjah.. Ik zou geen probleem hebben met een DSP gestuurde clone als ze de interface maar juist nabootsen (en uitbreiden)

ik ben beetje een x0xb0x leek, maar heb 't project wel eventjes gevolgd in de beginfase. ik dacht juist dat de x0xb0x zo natuurgetrouw mogelijk een 303 emuleert, zowel qua sound als qua sequencer (dat verhaal met de authentieke transistors en schema's). is dat in de loop der tijd veranderd ofzo... of is enkel de sound 99% the same maar de sequencer een 'eigen ding'?
 
sequencer is anders gedaan.. brengt leuke mogelijkheden met zich mee maar in mijn ogen is de originele 303 sequencer veel leuker en muzikaal intuitiever.

bekijk een foto van de 303 en een foto van de x0x en je ziet direct dat de bediening en controlls anders zijn.
 
Back
Top