• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Xoxbox (tb303, 303, xox-box) met veel mods (buitenkans)

Prijs
599 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

musicheaven

Ouwe rot
Lid sinds
4 december 2008
Berichten
3.794
Uitzonderlijk mooi en degelijk gebouwde xoxbox met hoogwaardige componenten met fantastische klank.

Bijzonder zijn alle mods, die ervoor zorgen dat je eigenlijk niet 1, maar talloze verschillende xox-boxen ter beschikking hebt: muffler, bassboost, overdrive, resonance en filter mod!

Elk van deze mods klinkt ongelooflijk goed en staat ter uwer beschikking met gewoon 1 switch op de achterkant, echt ongelooflijk. Zo kan je de xoxbox aanpassen aan je eigen noden en beeld dat je zelf hebt van een 303.

Ook met een aan/uit switch, wat ook niet bij alle xoxboxen het geval is!

PERFECTE NIEUWSTAAT

Topmateriaal, geen voorstellen onder de prijs en geen ruilvoorstellen aub.
aub geen prijsvergelijkingen met amateuristische builds ('die even vlug een callibratie nodig hebben', of builds zonder al deze mods of met goedkope 'net niet'-klinkende Duitse clonen. Behalve de echte tb303 is dit de met voorsprong de beste tb303 die we ooit hebben gehoord.
 
Back
Top