Kraftwerk

Ik zag op de site van Sounds Venlo dat er ook weer DUITSTALIGE VINYL represses zijn :okdan::halleluja:luv::{8~:W:kroon:
 
Als het dezelfde remaster is die vroeger 1234568 heette... kweetniet of ik dat zo'n verbetering vond...
Veel te clean gemaakt naar mijn smaak.
 
Dat is inderdaad dezelfde. Die jij noemt is als promo gebruikt. De Engels-talige box is al uit (gedownload via iTunes, is inderdaad wat te helder soms tov van de oude LPs, eigenlijk wel logisch), de Duits-talige box (der Katalog) is op 6 november uitgebracht.
 
eindelijk!! er zwerfden er een paar jaar lang een paar rond op ebay voor achtelijk hoge prijzen maar nu zijn ze dus in de winkel verkrijgbaar (voor achtelijk hoge prijzen.. :() aangezien ik 5/8 al heb staan in mn kast denk ik dat ik deze oversla. het schijnt dat er een nieuw kraftwerk album aan zit te komen! die wil ik uiteraard wel aan mn collectie toevoegen.
 
Maar waarom moeten die standaard suffe represses weer 26 euro kosten? Ik kwam ook al een amerikaanse repress van Electric Café tegen voor 25 euro. Wat zijn dat voor een bullshitprijzen? 12-15 euro van een repress op normaal vinyl, meer moet het niet kosten. Ik heb de anniversary edition van Dark Side of The Moon gekocht voor iets minder, dat was echt een hele nette, zware LP met allerlei posters en andere dingen er bij :okdan:

Blijkbaar heeft de muziekindustrie weer een nieuwe melkkoe gevonden, de vinyl afficionado :r
 
Blijkbaar heeft de muziekindustrie weer een nieuwe melkkoe gevonden, de vinyl afficionado :r

Oh, maar dat is duidelijk. Ik zag van de week zelfs bij de Mediamarkt opeens weer van die grote platenbakken staan, met allerlei 'premium' achtige reissues van oud / bestaand werk.
Nou, dan weet je het wel...
 
Ff rongegoogled, maar blijkbaar verkopen ze al weer een jaar vinyl. Ik kom er niet vaak, vandaar dat het me nog niet opgevallen was waarschijnlijk.
 
Back
Top