IDM/Melody

Metroid

MarkID
Lid sinds
6 juni 2006
Berichten
543
Locatie
Zwijndrecht
Laatst gewijzigd:
Heb 'm nu meerdere keren laten lopen tijdens het surfen op het www.

Je productie steek op de mix goed in elkaar, maar naar mijn smaak is het wel allemaal erg spacy, veel reverb en echo's, enz. Een wat drogere ritme of bassline deadcentre in je stereo spectrum zou al veel uitmaken alles zit redelijk extreem links en rechts.

Door alle ritmes en diverse soundFX is het niet ambient genoeg voor bijvoorbeeld een meditatietrack i.o.d. en ik vind de track te langzaam om als dansbaar door te gaan.

Maar goed misschien wel niet echt mijn ding...
 
Hoi Daan dankje voor de feedback heb je tekst goed gelezen en zelfs mijn track nog even beluisterd. En ja ik begrijp je punt. Wat ik juist in deze track wou berijken was een zeer spacy gevoel en hopenlijk ook een meesleepend melody.
Of dat gelukt is tja das moeilijk te zeggen zelf vind ik het wel aardig klinken maar weet maar al te goed dat smaaken erg verschillen in de muziek wereld. En toch waardeer ik jou feedback extreem zal je adviezen zeker menemen in een volgende productie.

Geniet van het weekend

Metroid
 
Dankje Raph altijd leuk zo'n reactie.

Abit JAja ik weet het over smaak valt niet te twisten.

ps. ga je hem weer 4 dagen beluisteren ;-) hoor het wel :biertje:

Metroid


Geduld, geduld, beste vriend!
Ik neem voor alles de tijd...sommige tracks vind ik meteen geweldig of juist slecht, maar andere 'groeien' naarmate je ze vaker beluisterd.......
 
@ Metroid : ieder heeft inderdaad zijn smaak,spacy track vind ikzelf altijd leuk,
weer even het gebruik van een voice-sample met tof delay effect,ben ik blijkbaar toch altijd gevoelig voor in een trackje :-)
Enige minpunt vind ik de hoofdmelodie of wat ervoor moet doorgaan,deze zou meer afgebakend moeten zijn,hier lijkt het dat je maar blijft doorpingelen,ik krijg daardoor geen vat op deze melodie,zou de track veel sterker maken,als er een duidelijker melodie inzit,die je dan ook gemakkelijker in je opneemt :-)
 
Thanks ronnyvalder weer een mooie feedback. Wel een moeilijke om te bewerkstelligen. Kwa melodieen zit de track aardig vol. De hoofd melodie heb ik als het ware in twee gespilts het eerste stuk met een nieuw midden stuk met de zelfde synth en het terg komen van het eerste stuk aan het einde. Ik kan best begrijpen dat het lastig is om er grip op te krijgen aangezien ik wellicht iets te veel heb gevarieerd in melody in een 5 min track waardoor het opzich korte stukjes zijn.

Ik zal er in mijn volgende track op letten.

Thank You
:biertje:
 
Hee Mark,

Ben zojuist thuisgekomen van mijn feestje waarover ik het had.
Ik vind het een lekker trackie, niet dansbaar zoals al geschreven is (welke track van jou is wel dansbaar??:D, nuchter bedoel ik dan 8~) maar juist een track om een beetke in weg te dromen en/of in meegenomen te worden en naar mijn idee moet dat juist met veel reverb en delay, wat ook als kritiekpuntje is gegeven hier. Lekker mineur/duister, niet al te druk ritme eronder. Ik vind hem goed zo!

Greetz
 
@ Metroid : ik luister naar jou tracks en ik schrijf hier meestal wat spontaan in me opkomt bij het beluisteren :-)
Wil niet zeggen dat je er op moet letten,tenslotte is het wat jij ervan vindt belangrijk :-)
Maar ben wel benieuwd wat het geheel wordt als je wel eens doet ;-)
 
Heee Huey/Oscar
Dacht dat je het hele weekend weg zou zijn. Trouwens thanks voor de feedback. Enne niet nuchter zijn is toch Ok :biertje:.:peukie: Ik zie ons al weer staan bij het AE feest in het paard en de Melkweg afgelopen jaar :D.

Ronnyvalder ben het helemaal met je eens. Het is natuurlijk erg belangrijk wat ik er zelf van vind maar het feit dat mensen hun tracks posten geeft dus aan dat ze weldegelijk de mening van een ander wensen en dus ik ook :D.
Ben nu weer bezig met mijn nieuwe project aangezien ik even afstand heb genomen van deze track.

Nogmaals thanks voor alle feedback en reacties op deze manier blijft het ook leuk op meningen te delen op het forum

Geniet allen van het weekend

Laterss

Metroid
 
Hey Metroid, zoals van jou inmiddels gewend weer een prima (geluids)kwaliteit, maar persoonlijk vind ik het geheel iets te gewoontjes...inderdaad wel een rustige track om op de achtergrond te beluisteren, maar ik mis toch iets spannends...
 
Morge Abit,
Dankje voor de feedback en je reactie. Ik kan me wel vinden in je feedback. Ik was vannochted al weer vroeg op de weg en heb de track weer een aantal keer op mezelf los gelaten en moet ook kritisch zijn naar mij zelf en al heb ik meerdere melodieen gemaakt en samen gesteld klinkt het toch 5 min redelijk het zelfde. Dat neemt niet weg dat ik het spacy gehalte zelf kwa afwisseling tussen de meer industriele tracks van mij zelf erg lekker vind.

Thankyou again en op naar de nieuwe productie.

Metroid
 
Back
Top