TL Audio Fat Track, gebruikerservaringen?

154

Lid van de week
Lid sinds
30 januari 2007
Berichten
5.275
Locatie
Amsterdam
Iemand ervaring hiermee? Ik zit al tijden te dubben, dus kan wel wat argumentatie gebruiken : )
 
Eventuele alternatieven hoor ik graag, zelfs argumenten waarom ik beter nog even kan sparen voor een M1 of andere kleine tafel(Midas Venice bv?). Ik vind het echt een verdomt lastige keus...
 
Even met mezelf ratelen, wat me tegenstaat is dat er slechts 1 aux op zit. Dat was wel wat ik op dat stuk wou oplossen, mn hardware-fx gepropt bij de summing.
 
En we ratelen door, argument voor de Fattrack tov bv de M1 is wel dat de Fat track nu voor net boven de 800eu in de UK te scoren is. Prijs-kwaliteit zit wel snor dus...
 
Ja, ik val wat in herhaling maar ik zit nu wat specifieker naar de Fattrack te kijken. En inmiddels zijn er hier vast mensen met wat ervaring ermee?
 
De Fattrack is een mix/monitor tafeltje met een superschoon signaalpad, maar wat wel altijd de buizen aanspreekt als je er iets stevig doorheen trekt.
Er zijn ook wel eens momenten waarop je dat niet wilt maar je kunt dat niet uitzetten.
Bovendien moet je je niet laten gek maken door het woord "Fat" want je kunt door overcompressie signalen juist vooral heel erg "niet-vet" maken! Het is maar hoe je het instelt en hoe hard je er in gaat.
Ook is het jammer dat als je bijvoorbeeld met talkback wilt werken, je er apart een microfoon op moet aansluiten zodat de artiest je kan horen, dat is niet ingebouwd.
Als alle opnames in dezelfde ruimte gebeuren, en je houdt permanent van buizen, dan is dit echt een geweldig apparaat.
 
Ik zoek een oplossing om mijn live sound organischer en warmer te maken. Stijl: minimal Ambient (Eno, Steve Roach) dus veel zachte passages, compressors not allowed ;-) Ik zat te denken om de TL-Audio Fat Track dan tussen mijn Motu audio interface en mijn HK Audio Lucas PA te zetten. De laatste klinkt fantastisch maar ik ben heel benieuwd naar het verschil met of zonder tubes is. Alternatieve ideeen zijn welkom. Thx :)
 
Back
Top