RTFM mag niet meer?

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
die doet toch niet (meer) aan kutnummers...? tenminste niet in de thread die er voor bedoeld is...
de trackpolitie wordt daarom ook gezien als een 1-mans splinter groepering...

Splintergroeperingen kunnen leiden tot onjuiste of een niet volledige weergave van de werkelijkheid...
 
maar dat is zo on-hollands. dat zit niet in jullie genen :duivels:

Och, dan verzinnen we wel weer iets anders om over te klagen. ;)

Valt niet mee hoor om OVERAL iets negatiefs op te moeten verzinnen en 't vervolgens aan de hele omgeving kenbaar te maken! Een beetje medeleven zou mooi zijn! :dubbel:
 
Mensen, ik begrijp dat het intikken van RTFM geen problemen meer oplevert, de mods hebben de hint begrepen. Om te voorkomen dat deze thread uit de hand gaat lopen en off-topic gaat is het misschien een idee om de discussie af te sluiten? Hoewel ik de thread zelf ben begonnen is het wellicht nu tijd om :slotje: ...
 
Psies mijn punt ook,.. vreemde humor,.. belerend,.. minstens zo belerend als "er teej ef em"

Dus,.. nu moet je t gewoon uitspellen als je het wilt zeggen,..
"Zeg nieuw synthjongetje,.. we weten allemaal dat domme vragen niet bestaan,.. dus rtfm,..maar,.. voordat je dus een niet-domme vraag gaat stellen,. moet je voortaan eerst ff de handleiding doorlezen!!!
Klinkt minsens zo onaardig en belerend maar duurt wel een stuk langer.

eR Teej eF eM ?
 
Ja,. er is nu ineens niks meer aan,..waar moet dat heen met de wereld,.. Als mods al gaan meewerken en zo t vuur uit de discussie halen!

Repressieve tolerantie,.. bleegh!! :D

Het ging mij er helemaal niet om om vuur in een discussie te veroorzaken. Mijn punt was vrij eenvoudig en duidelijk. Ik begrijp dat veel mensen het er mee eens waren, en uiteraard ook mensen die het er minder of niet mee eens zijn.

In ieder geval hebben de mods er (volgens mij) ook iets in gezien en hebben het automatische RTFM script verwijdert, en naar ik aanneem zullen zulk soort zaken in de toekomst wat nauwkeuriger door de mods worden bekeken. daarnaast denk ik dat veel mensen zich vanaf nu ook twee keer bedenken voordat ze meteen "RTFM" + :slotje: gaan roepen.
 
Copini, dank voor je uitleg en de deactivering van de auto-edit op Rate That Moderator Freely ;)

Wat mij betreft is de kous af, niet alleen omdat Meesha en ik ons zin hebben gekregen :P, maar zeker ook omdat de discussie is verzand in allerlei goede vragen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top