hallo (echte)industrial liefhebbers

Yep, makkelijke deuntjes(al hoewel mijn vrouw ook nix van ant-zen enzo moet hebben). Die bands die ik opnoemde hadden ook op hands ofzo kunnen staan, alleen vind ik ze wel beter dan de meeste van die bands(uitzonderingen daargelaten). Maar idd het is echt een smaak kwestie, en discussie daar over is zinloos(resistance is futile, you will be assimilated)
 
Vandaag wel de studio in om weer een paar tracks te vullen. Ik hoop dat vandaag ook mijn Tokai TDL-1 analoge delay binnenkomt. want er moet gevocaled worden, en dat wilde ik vandaag met zoveel mogelijk delays proberen.
 
och, steinklang is een geweldige indus label! trouw aan hun oude eer. mijn favo label persoonlijk. het is niet noise for the sake of noise man, het is gewoon klassieke, lompe power noise waar ook plek is voor andere experimentele stijlen. in vind het niet eens te vergelijken met hands/ant-zen/pro-noize etc.! ah cama-sotz is een goede voorbeeld van een band die op de latere drie labels hoort. uberband, zonder twijfel, maar het zou nevernooit passen bij de rauwe, kille en over-de-top puur industrial geluid van steinklang.
 
Het is deze keer geen grof geweld, maar weirde friek soundscape industrial. De ritmes zijn met de crash CV gemaakt van m'n retroverb. Het is het nieuwste materiaal van D.K.C. en't is maffer dan het oude geluid. Ook Golfslagbad heeft een nieuwe Tape(het oude nr is verder uitgewerkt en er zijn nieuwe nr's gemaakt). En we hebben 38 minuten ONRUST NV opgenomen(war rustigere nr's). Er staan ook nog nieuwe ONRUSTINDUSTRIE opnames in de planning(dat blijft wel bruut hard)
 
crash cv? wat moet dat voorstellen? (weet verder niks van die retroverb.)
38 minuten onrust, goed voor een nieuwe EP, niet? enja, houd de industrie maar flink bruut!
 
Er zit een crash knop op en die kan je met CV(control voltage) aansturen. En daar gebruik ik de cp-251(CV control unit) voor, want die crash laat(wel iets te beschaafd, want als je het apparaat optilt en laat vallen heb je pas echte crashes) een veercrash oren wat een leuke slag geeft. Ik heb een oude avora 4track buizenversterker met veerreverb erin, en als je die FF een keer laat stuiteren heb je echt onweer geluid.
 
Zo weer een dikke vette phaser van Guyatone gevonden de PS-007. Die kan ik zeer aanraden. Hij analoog en zeer heftig, als je hem vergelijkt met bv de smallstone of ibanez PT-909.
 
Volgens mij is dit toch wel de langst lopende 'welkomsthread'..(of in ieder geval die met de meeste posts) :erm:
 
neen, nog niet. dat komt volgende maand misschien wel. nu eerst de tonwellen-konferenz, aanstaande zaterdag al! kan niet wachten.
 
OK lache man. Dus je zit w/s't hele weekend met distortions in je hoofd. Als ik klaar ben met de weirde opnames gaan we weer maximaal K-baal & onrustindustrie opnemen. Tis alweer een tijd geleden dat we herrie hebben gemaakt. Een van mijn colega's gaat nu met een van de FCKN'BSTRDS om, dus daar gaan we ook een keer mee optreden.
 
dat klopt, ik krijg wel dikke invloed van zo'n weekendje pokkeherrie!
van de zomer ga ik ook wat leuks aanschaffen. sowieso de electro-faustus theremin, en hopelijk ook een toffe delay. ik moet qua delay iets uitzoeken wat altijd goed klinkt op vocals. zoiets als wat je hoort bij subliminal, of anders iets als wat je bij Forgotton Woods hoort (ok, black metal, maar dan nog!) als je iets weet moet je het zeggen he!
 
Back
Top